| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bi-KO Admin Duyuruları Yönetiminden Duyurular |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 10 Mart 2010
Üye No: 53155
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 9 İtibar Puanı: 100 Seviye: ![]() ![]() | Oyuna yeni girenlerin Gmlere en çok yönelttikleri sorulardan hareketle, burada bir soru cevap şeklinde içerik hazırladık, umarız hem yeni oyunculara hemde şimdiki oyunculara yardımcı olur. 1) Nerede kasabiliriz? Moradonda adete uygun olarak bir civciv alarak kasın, sonra Emc ya da Lufersona geçerek ya da Moradonda battalion kesebilirsiniz. 2) 31 level oldum ne yapabilirim? Bu soruyu soranların içlerinde bir art niyet olduğunu düşünüyorum ![]() Emc ya da Lufersonda başta Guard Zalk, Hashan ve diğer görevcilerden görevleri alarak rahatça 75 olabilirsiniz. 3) İtemler nerede çıkar? Uruk türlerinde chitinleri bulabilirsiniz, shell dorpları eslantta troll türlerinde bulunabilir, pri ve mage itemleri için harpy türlerini kesiniz. Silahlar Doom Soldier ve Troll Shaman'dadır. 4) Defense Ability Dagger (DD) gibi, itemler nereden çıkar? Bol bol Saber Tooth,Grell,Lamia,Apostle,Raven Harpy, kesiniz 5) Krowaza nasıl gideriz? Önce bir 75 oluruz, sonra 100m para biriktirirek 10 Silver Bar alırız, Cz de bulunan Teleportçudan gideceğimiz alanı tıklar ve gider, boşluk bir alanda doğarsak town atmamız kafidir. 6) Para nasıl biriktirilir? Troll Shaman,Titan,Lamia,Lamiros Busslar mevcuttur, bol bol kesip sundriese ya da potçuya satarak milyarder olabilirsiniz. Not : Zorlaştırıldı. 7) Nasıl rebirth basılır ve Krowaza Rebith basılmalı mıdır? Moradonda ki Scrollcudan 3.cü sayfada bulunan rebirh scrollu alınız, Emc ya da Lufersona gidiniz. Clan bayrak direkleri arasında Rebirth Npc var, rebith basılacak itemi üzerinizden çıkarıp ilgili yönergeleri npceden takip ediniz. Krowaza şimdilik rebirth basmayın. 8) Yerler bembeyaz gözüküyor? Bir zamanlar benimde başıma geldi, full clienti indirdikten sonra her şey bembeyaz değil, toz pembe oluverir. İşin şakası, full clienti indirirek bu sorunu kolayca halledebilirsiniz. 9) Oyunda küfrediliyor? İlgili konu [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]. 10) Patchleri yüklemiyor? O halde, dilerseniz [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] ,dilerseniz [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] aydınlanma alabilirsiniz. 11) 75 oldum nerede kasabilirim? Eslanta geçerek görev taşlarını bir güzel toplamalı, sonra townda bulunan görev npcsinden görevleri vermelisiniz. 12) Hangi bosstan hangi drop çıkar?? Resimlerle anlatalım [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 13) Hangi takı ne özellik verir? Resimlerle Anlatalım [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 13) 10061 hatası alıyorum, Failed Into Registered Server gibi hatalar alıyorum. Bu problem genellikle, Antivirüs programınızın, Biko için gerekli olan "Knight Empire.exe" dosyasını silmesinden kaynaklanıyor. Antivirüsünüzü kapatın ve Biko clienti öyle kurun. 14) Görevleri yapmamama rağmen yaptığıma dair bir ileti alıyorum, ne yapmaylıyım? Bazı görevler bazı level sınırlarında sorunlu, mesela 70 questini 81, 82 ya da 83 te yaparsanız bugda kalıyor ne yazıkki, çözüm için şunu yapın. 70 Quest görevlerini tam istenilen levelde yapın. 14) Upgrade oranları nedir? Cevap: +1 %100 +2 %100 +3 %100 +4 %40 +5 %35 +6 %25 +7 %15 +8 %10 +9 %1 +10 % 0,0001 (milyonda bir ihtimal ama imkansız değil) 15) Assassian M20 olarak bilinen(Armor Cancellation) skill kaldırıldımı? Cevap: Evet arkadaşlar kaldırılmıştır. Sürekli Güncellenecektir. |
| | |
| Ruu bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| biko, bilgiler, hakkinda, hersey, ici, oyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |