| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bi-KO Admin Duyuruları Yönetiminden Duyurular |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 04 Eylül 2009
Üye No: 20121
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 2
İtibar Gücü: 15 İtibar Puanı: 75 Seviye: ![]() | ArkadasLar Ben GuzeL Gordum Oynadım Emek Werdım 10 k Np Kasdım VelletLeri Gm YapıorLar BannedLendm Başda YETISKIN BİR ADMİN OLAN RECEPPOLAT TAM BIR KUS BEYINLININ TEKIDIR KIMSEYI ONEMSEMEZ BU BİR ONERI LUTFEN ZAMAN HARCAMAYIN .. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 29 Ocak 2009
Üye No: 8334
Konular: 78
Ettiği Teşekkür: 41
Aldığı Teşekkür: 108
İtibar Gücü: 182 İtibar Puanı: 3255 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçma sapan seyler yazmayın konu kilit lütfen
__________________ ![]() ÖpüLdüqü yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysa,kanaR we boyaR gözLerinİ GüLÜ$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını çekmedİm Mi??! |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) | ||||
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 07 Ağustos 2009
Üye No: 18043
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 14
Aldığı Teşekkür: 20
İtibar Gücü: 76 İtibar Puanı: 626 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma
__________________ ForyouAlem Forum Nick: AsasMyLife HATA YAPANI AFFEDERİM AMA YANLIŞ YAPANI ASLA SummeRDance
http://img192.imageshack.us/img192/8...1024195345.jpg | ||||
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| VIP - Özel Üye | Bendeki Beynin milyonda birine sahip olsan en azından terbiyeli olurdun Kilitli kalmasına Gerek yok Her eleştiriye açığım... Oyunda Benden başka Gm yok Bikere Ben banlamışmdır... ve ben kolay kolay kimseyi banlamam Haketmişsinki banlanmışsın. |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 26 Mart 2010
Üye No: 56744
Konular: 2
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 8 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | serwerı karalamaya gerek yok arkadaşlar,kimse kimseyi zorla burada tutmuyor herkes beğeniyor ki bu serwerda oynuyor emeğe saygı lütfen |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| GFB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt: 27 Ağustos 2009
Üye No: 19331
Konular: 33
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 43
İtibar Gücü: 86 İtibar Puanı: 1845 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | recep abi bu adam ne şerefsiz bir insan ya hane itemleri silinen adam wardı ya kesinlikle o S:s
__________________ Biz Dostuz, Biz yürekliyiz,Biz aşk dedim mi sonuna kadar gideriz, Arkadaşlımız için can nedirki ? İşde ben buyum Aysu benimsin güzelim..? İn Come Back By Sercan :cool Family Recepko_? = ::KaoS: Ahmet)/ Create (ömer)/ Baba_Sultan__( Mahir kaçmadan duramaz hihi )/CIupkan(ümit) ve sayamadım bir cok recepkolu sizi seviyorum..! |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 11 Nisan 2010
Üye No: 60355
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 2
İtibar Gücü: 6 İtibar Puanı: 75 Seviye: ![]() | ++++++++ |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |