| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 01 Aralık 2009
Üye No: 30819
Nerden: istanbul | KnightAlemi - Moderatör Başvuru Formu :_R3FR3SH_: Sizce bir moderatörün amacı nedir? Bazı bilgileri bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak örn:Komiklere yazılıcak bir konuyu paylaşımlar yerine koyabilir bunları taşımak konu kapatmak gibi şeyleri yapacağım Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz? Evet Yönetici olarak teknik ağırlıklı bilgi mi paylaşacaksınız? Yoksa forumu optimize mesaj kontrolünde mi katkıda bulunacaksınız? ikisini de yapabilirim Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı? veya Teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm varmı? Varsa lütfen belirtin... Evet Client Paylaşımları Daha önce vBulletin forumlarında görev yaptınız mı? Clanımızm Sitesınde Admin Olarak email adresiniz ? [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Günde ortalama kaç saat internete girersiniz ? 5-9 saat arasında degişiyor Cinsiyetiniz ? Bay ----------------------------------------------------- Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın. 1992 İzmir Konak Dogumluyum, Okuyorum okuldan geldigimde genelde bilgisayar başında forumlarda Knight online'de fln oluyorum.Çok hiperaktif bir insanım, Konuşmayı gülmeyi severim.En çokda paylaşmayı ------------------------------------------------------ Yukarda seçeneği olmayıp ta söylemek istediğiniz ekstra bilgiler varsa lütfen altta belirtin. Foruma yönetici olarak katılma sebebim şu ; Yaklaşık 1sene önce kadar private serwer araken bu siteden misafir olarak bakıyordum.Bazı linkler kayıt olmadan bakılmadıgı için mecbur kayıt oldum bu sayede paylaşımlara, oynadıgım serwer hakkında bilgi almaya başladım.Biliyorum her ********'u karasafak'ı ne kadar sevmesenizde az çok onlardanda bilgi aldım. Ve bu bilgileri arkadaşlarımla paylaşmak isterim, tabi eğer siz teklifimi kabul ederseniz, Saygılar Konu DragutReis/SVŞ tarafından (18 Şubat 2010 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 01 Aralık 2009
Üye No: 30819
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Administrator ![]() ![]() Kayıt: 10 Eylül 2008
Üye No: 2529
Konular: 2794
Ettiği Teşekkür: 367
Aldığı Teşekkür: 642
İtibar Gücü: 769 İtibar Puanı: 17579 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başvurunuz Kabul Edilmemiştir.. Sebep; Görev Almak İstediginiz Bölümde Yeterince Yetkili Bulunmaktadır Knightalemi.Org Yönetimi
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Haksızlık Karşısında Eğilmeyiniz Çünkü!!! HakkınızLa Beraber ŞEREFİNİZİ de KAYBEDERSİNİZ!!! ![]() < мaSтєяFLγ > вizLєя ωaя σLduмuz Süяєćє SizLєя ćıLdıяaćaкSıηız .. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bas, mod, r3fr3sh, vurusu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |