| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 30 Kasım 2009
Üye No: 30724
Konular: 43
Ettiği Teşekkür: 48
Aldığı Teşekkür: 84
İtibar Gücü: 156 İtibar Puanı: 2225 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KnightAlemi - Moderatör Başvuru Formu SouLKNighT Sizce bir moderatörün amacı nedir? Forumda Düzeni Sağlamak İnsanlara Yardım Etmek Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz? Evet Yönetici olarak teknik ağırlıklı bilgi mi paylaşacaksınız? Yoksa forumu optimize mesaj kontrolünde mi katkıda bulunacaksınız? Forum optimizasyonu yapacağım Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı? veya Teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm varmı? Varsa lütfen belirtin... Evet İyi Bilgasayar Kullanırım Daha önce vBulletin forumlarında görev yaptınız mı? Yapmadım email adresiniz ? [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Günde ortalama kaç saat internete girersiniz ? Yaklaşık 2-3 Saat Belli Olmuyor Görev almak istediginiz bölümleri yazınız Komikler Ve Zeka Mantık Soruları Doğum tarihinizi yazınız. Cinsiyetiniz ? Bay ----------------------------------------------------- Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın. İnsanlara Yardım Etmeyi Severim Alemkoyu Çok Severim =) İlgi Alanlarım Bilgisayar Oynamak Sosyalleşmek Vb .. ------------------------------------------------------ Yukarda seçeneği olmayıp ta söylemek istediğiniz ekstra bilgiler varsa lütfen altta belirtin. ------------------------------------------------------
__________________ Darquishing! Kapılma Minor Komboma Sende Yalan Olursun URL=http://img39.imageshack.us/i/mfdarq.png/] [/URL] Konu Darquishing/A tarafından (09 Mart 2010 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Administrator ![]() Kayıt: 24 Haziran 2009
Üye No: 15606
Konular: 4461
Günlük Mesajları : 3
Ettiği Teşekkür: 317
Aldığı Teşekkür: 370
İtibar Gücü: 1298 İtibar Puanı: 9385 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi geceler,görev almak istediğiniz bölümde oldukça fazla sayıda Moderator olduğundan ve o bölümlere Moderator alımı olmadığından başvurunuz red edilmiştir.Hayırlı forumlar..
__________________ ![]() ![]() ONLAR ÇILDIRDIKÇA,OurForce VAR OLACAK !! çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basvuru, formu, knightalemi, moderator |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |