| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Mirage Knight ![]() | KnightAlemi - Moderatör Başvuru Formu SlyR3turnz Sizce bir moderatörün amacı nedir? Belli Bir yerde Yerine Göre Dolu(Olumlu Cümleler)Kullanma Ve Konularda Arkadaşarına Abilerine Kardeşelrine yardımcı olma Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz? Evet Arada Bİr İşim Olur ama Genellıkle Evet Yönetici olarak teknik ağırlıklı bilgi mi paylaşacaksınız? Yoksa forumu optimize mesaj kontrolünde mi katkıda bulunacaksınız? 2 Sinide Yapabilirim. Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı? veya Teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm varmı? Varsa lütfen belirtin... Evet TusbaPk Da Arkadaşlık Olsun Yardım Konusu Olsun Muhabbet Olsun Her Konuda Bir Yardımım Olabilir. Daha önce vBulletin forumlarında görev yaptınız mı? Tabikide Daha Onceden Samimi Bi arkadasımın İsteği ile Oyun ve Forum da calsıtım. email adresiniz ? [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Günde ortalama kaç saat internete girersiniz ? Hafta İçi 8 Saat Hafta Sonu İse:14 Görev almak istediginiz bölümleri yazınız TusbaPk da Görevımı almak İsitiyorum Gercektende GUzel bir yer Orada Yardımlarımın Olacagını Dusunuorum Doğum tarihinizi yazınız. 04.06.1990 Cinsiyetiniz ? Bay ----------------------------------------------------- Lütfen kendinizi tanıtan kısa bir paragraf yazın. Adım Soyadım:Tayfun Ali TÜRK Ağır Başlı Yerıne Gelsın Muhabbet Edebilen Yerıne Göre Olumlu Dusunup Sakın Cevaplar Verebilen Yerinde Bir Konu Arastırmak Bir Kişiye Yardımcı Olmak Kendimden Gelen Bir Enerji Gibidir. ------------------------------------------------------ Yukarda seçeneği olmayıp ta söylemek istediğiniz ekstra bilgiler varsa lütfen altta belirtin. Fazla Birşey yok Tabikide Beni Dinlediğiniz İçin Teşşekür Ederim Vereceğiniz Olumlu Olsun Olumsuz Olsun Cevaplarınızı Beklyıorum İyi Forumlar. ------------------------------------------------------ Konu SlyR3turnz tarafından (12 Mart 2010 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: nick dgisimi dolayı | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() | Yanlısık İle Enter'a Basmısım Özür Dilerim. İyi Forumlar Olumlu Veya Olumsuz Cevabınızı Beklıyorum İyi Forumlar Dilerim |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basvuru, formu, knightalemi, moderator |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |