| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Mirage Knight ![]() | Ad=Abdullah Soyad=TAŞTAN Yaş=15 İl=İstanbul Moderetör olmayı isterim ama nasıl olacağımı bilmiyordum forumlara bakdım okudum şöyle yapıcan böyle yapıcan falan filan.Küfürlü bir konu olursa kapatırım yardım isteyen kişiye yardım ederim.Alemko.net'e moderetör lazım deilmiş bana hangi bölüme moderetör verilirse orda seve seve yaparım.Taraf tutmam gereksiz yazılar yazılırsa uyarı gönderirim.Hiç moderetör olmadım türkçem iyi diğe düşünüyom.Hafta içi 4-5 saat online olurum hafta sonu ise 5-6 veya 7 saat online olurum.Görüşlerinizi beklerim. İnşallah olmuşdur ![]() İstediğim bölümde olurum fark etmez.
__________________ ßekLenengüN GeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdır... Konu Mensur ESMER tarafından (29 Aralık 2008 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() ![]() | Başvurunuz : Kabul Edilmedi. Sebep : Başvurunun eksik ve Moderator olmak istenilen bölümün belirtilmemiş olması. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| asvurusu, ßasvurusu, moderetor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |