| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 18 Mart 2008
Üye No: 601
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 86
Aldığı Teşekkür: 102
İtibar Gücü: 168 İtibar Puanı: 1664 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Counter-Strike bölümünde mod olmak isitiyorum..
__________________ I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3d blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way i pictured me I can't control my shakes How the hell did i get here? Something about this, so very wrong... I have to laugh out loud, i wish i didn't like this Is it a dream or a memory? | ||
| | |
| HeidiKlum Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | UquRo (17 Haziran 2008)
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Emekli Yönetici ![]() | Alıntı:
Counter-Strike bölümüne MOD olaraq Atandın... Görevinde Başarılar diler... Görevine başlamadan Önce Forum kurallarına tekrar biz göz atmanı öneririm... Hayırlı olsun...
__________________ Yeah, for those of you that want to know what we're all about It's like this y'all This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name! Fort Minor - Remember The Name << Dedicated to HanimShardimiGetir >> #### PSiQo MODE #### Manyaqlık Sonuç değil Başlangıçtır. Hedef PSiQopatlık. I Don't Know Rock. What is Rock? FOREWER Black Metall. | |
| | |
| PSiQoMaNYaQ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | UquRo (17 Haziran 2008)
|
| | #3 (mesaj-linki) |
| Emekli Yönetici ![]() Kayıt: 08 Şubat 2008
Üye No: 212
Konular: 3106
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 286
Aldığı Teşekkür: 447
İtibar Gücü: 717 İtibar Puanı: 8191 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heidiklum isimli moderatörümüzün mod olarak atanması için bir gereceksi yani mod atandıgı bölümde nasıl bir katkısı olabiliceği konusunda hiç bir şey yazmamıs, bu şekilde atanan moderatörlerin neden mod olduğuna kimse anlam veremez,moderatör basvurusunu tekrar yenilenemesini rica ediyorum. moderatörlüğe basvurulurken mecburi yazılması gereken sartlar * Adı - Soyadı * Yaşı * Nerde bulundğu ( il olarak ) * Moderatör Tecrübesi olup olmadığı * Konulara ve mesajlara karşı tutumu ( tarafsız olması - gereksiz olup olmadığını kendince değerlendirebilmesi ) * Nasıl bir Türkçeye sahip olduğu * Moderatör olmak istediği bölüm veya bölümler * Günde kaç saat online olabileceği * Moderatör olmak istediği bölüme katabilcekleri * Neden olmak istediği * Site hakkındaki görüşleri bu hususları teker teker karsınıza = ekleyerek acıklamalıdır.
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Farkı severim;Farkı fark eder ,farkımı fark ettiririm... Haksızlığa yönelip bütün insanların senin peşinden gelmesi yerine,adaletli olup yalnız kalman daha iyidir. *^+ Deliler gibi yanıyorum , Yuvadan uçup gidiyorum +^* Hakkım Helal olsun ; Hakkınızı Helal edin ... İbrahim Cem MERCAN . ( 02.02.2008 - 30.10.2008) |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 18 Mart 2008
Üye No: 601
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 86
Aldığı Teşekkür: 102
İtibar Gücü: 168 İtibar Puanı: 1664 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adim gokhan 19 yasındayım Manisa ilinde oturmaktaim daha önce modluq yaptım günde 7-8 saat onlıne olabilirim futbol-diğer oyunlar ve film dowload bölümlerinde mod olmak istiyorum görevimde gerekeni yapacagıma inaniyorum
__________________ I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3d blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way i pictured me I can't control my shakes How the hell did i get here? Something about this, so very wrong... I have to laugh out loud, i wish i didn't like this Is it a dream or a memory? |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Emekli Yönetici ![]() Kayıt: 08 Şubat 2008
Üye No: 212
Konular: 3106
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 286
Aldığı Teşekkür: 447
İtibar Gücü: 717 İtibar Puanı: 8191 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler eski görevinize tekrar atandınız , görevinizde tekrar basarılar yönetici kurallarınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim ..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Farkı severim;Farkı fark eder ,farkımı fark ettiririm... Haksızlığa yönelip bütün insanların senin peşinden gelmesi yerine,adaletli olup yalnız kalman daha iyidir. *^+ Deliler gibi yanıyorum , Yuvadan uçup gidiyorum +^* Hakkım Helal olsun ; Hakkınızı Helal edin ... İbrahim Cem MERCAN . ( 02.02.2008 - 30.10.2008) |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mod, basvurusu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |