| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bizimle çalışmak istermisiniz? KnightAlemi Forumu için Bu bölümde yetki ve görev talebinde bulunabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 05 Haziran 2008
Üye No: 1504
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 11
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 31 İtibar Puanı: 80 Seviye: ![]() | merhaba ben altan 1982 doğumluyum ve mod.olmak istiyorum bazı forumlarda mod.luğum var mod.luğu kaldırabilirim kafeci olduğum için her zaman online oluyorum ares bölümünde olursa sevinirim olmassa komiklerim bölümünde olmak isterim şimdiden tşkler.. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Emekli Yönetici ![]() | Lütfen MOD adayı olmadan önce [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] MOD adaylarının uyması gereken özelliqlere bakınız. İyi Forumlar...
__________________ Yeah, for those of you that want to know what we're all about It's like this y'all This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name! Fort Minor - Remember The Name << Dedicated to HanimShardimiGetir >> #### PSiQo MODE #### Manyaqlık Sonuç değil Başlangıçtır. Hedef PSiQopatlık. I Don't Know Rock. What is Rock? FOREWER Black Metall. |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 05 Haziran 2008
Üye No: 1504
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 11
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 31 İtibar Puanı: 80 Seviye: ![]() | tmm teşekkürler |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |