| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu Kitlenen ve Yasaklanan Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 12 Ekim 2009
Üye No: 22708
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 5
İtibar Gücü: 17 İtibar Puanı: 150 Seviye: ![]() ![]() | ArKadaslar ok skill ndn calişmiyor Pach tekrar dan attirdim yine ayni bi yardım ci olursaniz sevinirim vede tek abi skill atiyor daha da atmiyor ndn oldunu cozemiyorum | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 26 Eylül 2009
Üye No: 21654
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 30
Aldığı Teşekkür: 57
İtibar Gücü: 112 İtibar Puanı: 1450 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßilmemkii :S |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Mirage Knight ![]() | Alıntı:
bilmiyorsan yazmana gerek yok![]() Kardş hangi skilller çalışmıyor?. Şuan serverda diilm okçu skllleri iptal olmş gibi bi drum olmş olabilr hepsi çalışmıyorsa. 1-2 skill se zaten çalşmıyor olabilr . Ama yinede Clienti tekrar bir kur. Ve forumdaki pach leri indir daha garanti olr . Pek anlamam ama yap istersen dene
__________________ ^^___IsMaiL___^^ ^^_AlemciCocuk_^^ RecepKO http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html Ulaşmak isteyen =>>> ihtekin@windowslive.comhttp://tr.sonispherefestivals.com/ http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47 ------------------------------ ![]() ------------------------------ ![]() ------------------------------ | |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() Kayıt: 28 Aralık 2009
Üye No: 37313
Konular: 3
Ettiği Teşekkür: 6
Aldığı Teşekkür: 45
İtibar Gücü: 48 İtibar Puanı: 1150 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Googleden biraz yardım al archery skill pach vs. vs. gibisinden düzelir
__________________ Phorkys - MstfklLc Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır. |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 20 Ağustos 2009
Üye No: 18814
Konular: 24
Ettiği Teşekkür: 52
Aldığı Teşekkür: 37
İtibar Gücü: 71 İtibar Puanı: 950 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 70 Skıll'ı Eskıden Bendede Calısmıyordu Sımdı Denemedım. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() Kayıt: 07 Aralık 2008
Üye No: 6065
Konular: 17
Ettiği Teşekkür: 57
Aldığı Teşekkür: 82
İtibar Gücü: 79 İtibar Puanı: 2040 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | temiz clientle oyunu kurup patch atın skillerde bi sorun yok sorun oyunun datalarında söylediğimi yaparsan sorun yaşamazsın |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() | ÇaLışıyor Patch'Leri Çekerken YanLış Çekmişsin..=) Tüm Patch'Leri Çek DüzeLir..Kardeşim.. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaslar, calismiyor, ndn, okcular, skill |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |