| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu Kitlenen ve Yasaklanan Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 12 Ekim 2009
Üye No: 22708
Nerden: ist. k.cekmece. | ArKadaslar ok skill ndn calişmiyor Pach tekrar dan attirdim yine ayni bi yardım ci olursaniz sevinirim vede tek abi skill atiyor daha da atmiyor ndn oldunu cozemiyorum | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 26 Eylül 2009
Üye No: 21654
Konular: 48
Ettiği Teşekkür: 39
Aldığı Teşekkür: 72
İtibar Gücü: 153 İtibar Puanı: 1825 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßilmemkii :S |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Silver Knight ![]() | Alıntı:
bilmiyorsan yazmana gerek yok![]() Kardş hangi skilller çalışmıyor?. Şuan serverda diilm okçu skllleri iptal olmş gibi bi drum olmş olabilr hepsi çalışmıyorsa. 1-2 skill se zaten çalşmıyor olabilr . Ama yinede Clienti tekrar bir kur. Ve forumdaki pach leri indir daha garanti olr . Pek anlamam ama yap istersen dene
__________________ ^^___IsMaiL___^^ ^^_AlemciCocuk_^^ RecepKO VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html Ulaşmak isteyen =>>> ihtekin@windowslive.com------------------------------ ![]() ------------------------------ ![]() ------------------------------ | |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| | Googleden biraz yardım al archery skill pach vs. vs. gibisinden düzelir |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 20 Ağustos 2009
Üye No: 18814
Konular: 54
Ettiği Teşekkür: 114
Aldığı Teşekkür: 70
İtibar Gücü: 130 İtibar Puanı: 1775 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 70 Skıll'ı Eskıden Bendede Calısmıyordu Sımdı Denemedım.
__________________ ☻/ /▌ вaĸ вi dk ![]() / \ 3 5 Arkadaşm Var Onlarda Uzakda. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 07 Aralık 2008
Üye No: 6065
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 59
Aldığı Teşekkür: 94
İtibar Gücü: 74 İtibar Puanı: 2340 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | temiz clientle oyunu kurup patch atın skillerde bi sorun yok sorun oyunun datalarında söylediğimi yaparsan sorun yaşamazsın |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() | ÇaLışıyor Patch'Leri Çekerken YanLış Çekmişsin..=) Tüm Patch'Leri Çek DüzeLir..Kardeşim.. |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaslar, calismiyor, ndn, okcular, skill |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |