| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu Kitlenen ve Yasaklanan Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 02 Temmuz 2009
Üye No: 16071
Konular: 2
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 15 İtibar Puanı: 51 Seviye: ![]() | Sayın Admin Ben KaRaKaRTaL FLooD yaptığım için bütün üyelerden özür dilerim bir daha yapmıyıcam lütfen Admin Banımı Kaldır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() ![]() Kayıt: 17 Ekim 2008
Üye No: 4910
Konular: 4325
Günlük Mesajları : 12
Ettiği Teşekkür: 178
Aldığı Teşekkür: 437
İtibar Gücü: 1236 İtibar Puanı: 55383 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle Bir Talep Gerçekleştirilemez.Önce Bir Yaptığına Bak,daha Sonra isteğin Şeye. Burası çocuk Park'ı Değil. KİLİT
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() ![]() ImageShack.us |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| admin, iceri, lutfen, sayin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |