| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Database Paylaşımları Database ile ilgili paylaşımlar. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Moderator ![]() Kayıt: 01 Mart 2009
Üye No: 10138
Konular: 293
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 79
Aldığı Teşekkür: 173
İtibar Gücü: 240 İtibar Puanı: 5087 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle Şu Kodları Charları aktaracağımız DB'e Queryden Çalıstırıyoruz ! Kod: -- ÇARLARI SİLELİM. truncate table USERDATA -- ÜYELİKLERİ Ve Üye- Çar İlişkilerini silelim... truncate table TB_USER truncate table ACCOUNT_CHAR -- Clanları Silelim.. truncate table KNIGHTS truncate table KNIGHTS_ALLIANCE truncate table KNIGHTS_RATING truncate table KNIGHTS_USER -- Bankaları Boşaltalım... truncate table WAREHOUSE Eğer eski charların , clanların silinmemesini istiyorsak kodu uygulamayalım... ANLATIM [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] İşaretlenecek Tablolar: ACCOUNT_CHAR TB_USER USERDATA KNIGHTS ile başlayan tablolar WAREHOUSE ALINTIDIR
__________________ Oyunculuğa taklit ile mi çalışır.Oyuncular senaryoda yazan karakterlerin taklitlerini yapmıyorlar mı ? Kim bu söze yanlış diyebilir ki! Foruma Destek vermek için TIKLAYINIZ! Forum Kurallarını Öğrenmek için TIKLAYINIZ! ![]() Konu MrVenom tarafından (25 Ocak 2010 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| MrVenom bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #2 (mesaj-linki) |
| LeveL OnLine ![]() Kayıt: 04 Kasım 2009
Üye No: 23829
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 17
İtibar Gücü: 22 İtibar Puanı: 451 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylasım ıcın tesekkurler |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 06 Kasım 2009
Üye No: 23905
Konular: 2
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 6 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | emege saygı ellerıne saglık kardesım |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 11 Kasım 2009
Üye No: 24990
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 20 Aralık 2009
Üye No: 35304
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 4 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | teşekkürler. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| FaStHaRd ![]() Kayıt: 15 Temmuz 2009
Üye No: 16796
Konular: 3382
Ettiği Teşekkür: 211
Aldığı Teşekkür: 548
İtibar Gücü: 1157 İtibar Puanı: 13761 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eline sağlık |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 240 İtibar Puanı: 5087 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli değil arkadaşlar
__________________ Oyunculuğa taklit ile mi çalışır.Oyuncular senaryoda yazan karakterlerin taklitlerini yapmıyorlar mı ? Kim bu söze yanlış diyebilir ki! Foruma Destek vermek için TIKLAYINIZ! Forum Kurallarını Öğrenmek için TIKLAYINIZ! ![]() |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Super Moderator - AlkanKo GM ![]() Kayıt: 23 Eylül 2009
Üye No: 21453
Konular: 432
Ettiği Teşekkür: 663
Aldığı Teşekkür: 557
İtibar Gücü: 608 İtibar Puanı: 14062 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu İşlerden Pek Çakmam Ama Yararlı Birşey Oldugu Kesin Teşekkür Ettim |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 06 Kasım 2009
Üye No: 23916
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 26
Aldığı Teşekkür: 42
İtibar Gücü: 60 İtibar Puanı: 1075 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla UYGULAMADA calısıyorsa bu süper
__________________ ] ♫♪ Teşşkür Butonunu Kullanmanız Rica Olunur . |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 240 İtibar Puanı: 5087 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler arkadaşlar
__________________ Oyunculuğa taklit ile mi çalışır.Oyuncular senaryoda yazan karakterlerin taklitlerini yapmıyorlar mı ? Kim bu söze yanlış diyebilir ki! Foruma Destek vermek için TIKLAYINIZ! Forum Kurallarını Öğrenmek için TIKLAYINIZ! ![]() |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aktarma, anlatim, char, dbden, dbye, resimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |