| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Duyuruları Forum Içi Gelişmeleri Buradan Öğrenebilirsiniz.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
![]() ![]() Kayıt: 09 Ekim 2008
Üye No: 3539
Konular: 3910
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 704
Aldığı Teşekkür: 1,457
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba arkadaşlar forumda yarışmalar olcak bu yarışmalara göre VIP ödülü,Mesaj ve Rep arttırma olacaktır.Tâkii öyle bir yarışma olurki Mod olursunuz ve forumda yükselirsiniz.Ve bu yarışma için sizden kurnazca fikirler bekliyorum.Hadi iyi şanslar size kurnazca fikirlerinizi paylaşın bizde onları faaliyete geçirelim arkadaşlar. İyi Forumlar.Dediğim Gibi Kurnazca ![]() | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 28 Ocak 2010
Üye No: 44842
Konular: 9415
Günlük Mesajları : 3
Ettiği Teşekkür: 55
Aldığı Teşekkür: 343
İtibar Gücü: 2847 İtibar Puanı: 58336 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güncel .. |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Gold Knight ![]() Kayıt: 31 Temmuz 2009
Üye No: 17714
Konular: 491
Ettiği Teşekkür: 84
Aldığı Teşekkür: 337
İtibar Gücü: 490 İtibar Puanı: 8469 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güncel.
__________________ AlkanKO Paneli İçin Tıklaynız.... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Moderator ![]() Kayıt: 03 Mart 2008
Üye No: 499
Konular: 1058
Ettiği Teşekkür: 80
Aldığı Teşekkür: 135
İtibar Gücü: 347 İtibar Puanı: 3512 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikirleri alalım ![]() Güncel
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- TÜRKE kefen biçenin Ölümü Korkunç olur. Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin Bekle şimdi tamir ediyorum ; ![]() ![]() PVP Tanıtımınızın sabit olması istiyorsanız lütfen aşağıdaki patch'i kullanacaksınız.Oyun çıkışında sadece direk olarak foruma yönlendirecek bu patch. http://www.alemko.gen.tr/Texts_us.rar |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Administrator ![]() Kayıt: 24 Haziran 2009
Üye No: 15606
Konular: 4461
Ettiği Teşekkür: 317
Aldığı Teşekkür: 370
İtibar Gücü: 1298 İtibar Puanı: 9385 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Biraz önce başlatmış olduğum Ödüllü soruyu sizlerle buradada paylaşmak isterim..Tek yapmanız düşünüp hesaplamak
__________________ ![]() ![]() ONLAR ÇILDIRDIKÇA,OurForce VAR OLACAK !! çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ++++ Herkes okusun. |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ++++++++Güncel |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 01 Aralık 2009
Üye No: 30819
Konular: 635
Ettiği Teşekkür: 97
Aldığı Teşekkür: 171
İtibar Gücü: 283 İtibar Puanı: 4324 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güncel |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) | ||||||||
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 30 Temmuz 2009
Üye No: 17635
Konular: 78
Ettiği Teşekkür: 118
Aldığı Teşekkür: 178
İtibar Gücü: 173 İtibar Puanı: 4662 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel fikir. Güncel
__________________ Invincible
![]() ![]() ![]() Eski Bi Alkan-Ko Lu | ||||||||
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 07 Ocak 2010
Üye No: 39715
Konular: 23
Ettiği Teşekkür: 48
Aldığı Teşekkür: 50
İtibar Gücü: 61 İtibar Puanı: 1282 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++++++
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın... Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler... Hertürlü sıkıntı ve sorularınız için..IFeNaI.. Lütfen Teşekkür ßutonunu kullanınız... |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| knightalemi, yarismalari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |