| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Duyuruları Forum Içi Gelişmeleri Buradan Öğrenebilirsiniz.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
|
Konular: 1955
| Sevgili KnightAlemi Kullanıcıları; Hepinizin Bildiği Gibi Her Forumda Olduğu Gibi Mesaj Sayısı Var Ve Herkes Mesaj Sayısının Kabarık Olmasını İstiyor. Nedenine Girmeyeceğim Konumun Sapmaması İçin. Bazı Userler Mesaj Yazarken Konulara Son Mesaj Yazan Üyenin Hangi Tarihte O Mesajı Yazdığına Bakmıyor. Ve Bazen Görüyoruz ki En son Mesajdan 2-3 Ay Sonra Yorum Yazan da Var. Bu 2-3 Ay 1-2hafta Gibi Konusu Geçmiş Konulara,Güncelliğini Yitirmiş Konuları Tekrar Güncel Hale Getirmeye KONU HORTLATMAK Deniyor. Ve 2. Aşamalı Bir Uyarı,Ceza Sistemi Var. 1.Konu Hortlatan User Bir Kereye Mahsus Uyarılır. 2.Uyarıyı Alan Fakat Halen Konu Hortlatmaya Devam Eden User Forumdan Uzaklaştırılır. Sizden Ricam Konuya Mesaj Yaparken En Son Mesaj Yazan Userin Yazdığı Yorumun Tarihine Bakarak Yorum Yapın. İyi Forumlar. | ||
| | |
| bu mesajı için 6 üyeden teşekkür aldi | Ahmet Emin (03 Ekim 2009),
dreamboytiky (26 Mart 2010),
Ercan Altun (28 Ekim 2009),
KING frv (20 Şubat 2010),
ScareppeR/HaLiL (20 Şubat 2010),
TheRock (04 Ekim 2009)
|
| | #2 (mesaj-linki) |
| Gold Knight ![]() | bilgilendirme icin ty hele su zamanlarda cok yapılıor hortlatıolar :d |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) | |
![]() ![]() Kayıt: 09 Ekim 2008
Üye No: 3539
Konular: 3910
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 704
Aldığı Teşekkür: 1,457
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bizi bilgilendirdigin için teşekkürler Mete umarım herkes bunu dikkate alır... | |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 01 Temmuz 2009
Üye No: 16010
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 54
İtibar Gücü: 86 İtibar Puanı: 1427 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tşk'ler Mete Paylaşım İçin Konu Hortlatmayı Biliyordum Ama Hiç Dikkat Etmiyordum Son Yorum Yazan Üyeye Bundan Sonra Daha Dikkatli Olurum |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 29 Ocak 2009
Üye No: 8334
Konular: 78
Ettiği Teşekkür: 41
Aldığı Teşekkür: 107
İtibar Gücü: 213 İtibar Puanı: 3230 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tşkrler mete bilgilendirme için
__________________ ![]() ÖpüLdüqü yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysa,kanaR we boyaR gözLerinİ GüLÜ$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını çekmedİm Mi??! |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 27 Ağustos 2009
Üye No: 19348
Yaş: 14 | Hortlatmak Teşekkürler bilgilendirme için, genelde bakıyorum oyun problemleri sayfasında falan, son mesaj 1 haftayı geçikse yazma gereği duymuyorum. İyi bir bilgilendirme olmuş.
__________________ Liousians westnil Caretta_Caretta vee.. BoomBoomPow ( KArı Gitti )Eski Player lar Ölmez ![]() |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 02 Ekim 2008
Üye No: 2880
Konular: 52
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 144
İtibar Gücü: 133 İtibar Puanı: 2230 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| # İSмaiL # ![]() Kayıt: 06 Temmuz 2009
Üye No: 16262
Konular: 5977
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 155
Aldığı Teşekkür: 385
İtibar Gücü: 1596 İtibar Puanı: 13606 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok guzel anlatmışsın saoll
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| Emekli Yönetici ![]() Kayıt: 16 Ağustos 2009
Üye No: 18590
Konular: 235
Ettiği Teşekkür: 86
Aldığı Teşekkür: 91
İtibar Gücü: 152 İtibar Puanı: 2300 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede cok güzel paylasım tesekkürler ![]()
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZzz... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 28 Ekim 2009
Üye No: 23391
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 10 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | Sasa |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hortlatilir, hortlatmak, konu, nasil, nedir |