| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Hakkında Düşünceleriniz Lütfen Oyun hakkında öneri ve şikayet yazmayınız! Sadece Forum Hakkında Önerileriniz ve Şikayetleriniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 01 Kasım 2009
Üye No: 23673
Konular: 37
Ettiği Teşekkür: 20
Aldığı Teşekkür: 43
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk olarak iyi akşamlar. Dikkatimi bir konu cekti moderatorlerle ilgili. BEnim bildiğim kadarıyla moderatorler sedece kendi alanlarında bir usulsuzluk bir bir ağzı bozukluk(kufur)ws.. edenleri banlar diye biliyorum yanlısım warsa duzletiniz.Gelelim konumuza tmm moderatorle kendi bolumleri dısndada yorum yapabilir konu yanlıs yere acılmıssa doğru yere tasıyabilir gene yanlısım warsa duzeltiniz. Ama bildiğim kadarıyla da baska bolumlerden birilerini banlayamaz yanlıssa tekrar duzeltin en basit bi ornek http://www.knightalemi.org/alemko-oneri-ve-sikayetler-204/116299-serefime-hakaret.html Konu ile hic bi alakam yok ama son gunlerde belki boderetorlerin cokluğundanmıdır bilinmez bole seyleri cok görur olduk (ban olmasada) merak ettiğim buydu moderetorle baska bolumden birilerini banlayabilrmi simdiden tsk derim vaktinizi ayırp okursanız mutlu olurum iyi aksamlar (konudaki modertorler ustunuze alınmayın sadece bir ornekdi) Orcum denilen kisiyide tanımam! | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
|
Konular: 1955
| O Konuda Bana Hakaret Vardı,Online Değildim.. O Anki Online Olan Moderatör Kardeşim Arkadaş Hakkında Gereken İşlemi Yapmış... Evet Forum Genelinde MODERATÖRÜN Kendi Bölümü Olması Şart Değil Panelden Banlayabiliyoruz.. Ve İnan Bana O Banlanan Arkadaş Gerçekten Hak Etti.... |
| | |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | lawyer-erdem (20 Şubat 2010)
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyse ben cevabımı aldım tsk ederim. |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 28 Ocak 2010
Üye No: 44842
Konular: 9415
Günlük Mesajları : 3
Ettiği Teşekkür: 55
Aldığı Teşekkür: 343
İtibar Gücü: 2847 İtibar Puanı: 58336 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Banlamak herzaman çare değildir. Ve biz banı bir silah olarak kullanmıyoruz. Bizim görevlerimizden birtaneside forumda genel düzeni sağlamaktır. Kendi bölümümüz olması şart değil, Diğer bölümlerde forumun huzurunu bozan argo içerikli konuşan üyelere gereğini yaparız. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) | ||||||||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 17 Temmuz 2009
Üye No: 16913
Konular: 397
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 190
İtibar Gücü: 243 İtibar Puanı: 4802 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Moderatör sadece kendi konusunda ve bölümünde değil formun her alanında banlamk zorunda kalırsa banlar , Çünkü küfür,hakaret vs gibi uslup ler formumuzca yasaktır ,
__________________ Yürüdüm savaş oldu Yürüdüm yarış oldu Kaybolmaktan korktuğum dünya Bir karış oldu, yürüdüm
JustMyLove/IIDraKuLaII/K1mimBen ALLAH 1 DİR ONDAN BASKA İLAHİ YOKTUR. بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim “Lâ fetâ illâ Ali, Lâ seyfe illâ Zülfikâr” Anlamı: “Ali’den kahraman yiğit yoktur, Zülfikâr’dan üstün kılıç yoktur.” YİĞDO adını Avrupa'ya Öğreteceğiz...
| ||||||||
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 03 Ağustos 2009
Üye No: 17852
Konular: 41
Ettiği Teşekkür: 165
Aldığı Teşekkür: 181
İtibar Gücü: 167 İtibar Puanı: 4550 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++ |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 01 Aralık 2009
Üye No: 30819
Konular: 635
Günlük Mesajları : 3
Ettiği Teşekkür: 97
Aldığı Teşekkür: 171
İtibar Gücü: 283 İtibar Puanı: 4324 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++ |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| AlemKO GM ![]() ![]() ![]() Kayıt: 13 Temmuz 2008
Üye No: 2069
Konular: 3230
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 445
İtibar Gücü: 951 İtibar Puanı: 16084 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuyu uplamak anlamsız arkadaşlar. Moderatorlerimiz yukarıda gösterilen linke çok mantıklı bir yaklaşımla müdehale etmiş ve gerekli cezayı uygulamıştır. Biz moderatorlerimize sadece bölüm bazında yetki vermiyoruz. Onlar KnightAlemi forumlarının her bölümünde görevlidirler. Yan taraflarında gördüğünüz bölümler sadece görev dağılımı içindir. Bu konu ile ilgili müdehale ve yorumlarından dolayı ilgili modları tebrik ediyorum. konu kapatılmıştır.
__________________ Benim hakkımda düşünceleriniz için: HaKKiNeN Forumumuzun rakip sitelere fark atması için Lütfen Okuyunuz. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gozlem, ilgili, moderetorlerle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |