| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Hakkında Düşünceleriniz Lütfen Oyun hakkında öneri ve şikayet yazmayınız! Sadece Forum Hakkında Önerileriniz ve Şikayetleriniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 01 Kasım 2009
Üye No: 23673
Konular: 37
Ettiği Teşekkür: 20
Aldığı Teşekkür: 43
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konumu kapatmısın eyw.Ama keske son kez benımde yazmama ızın verseydın ? Nese onemlı olan mesajımın gereklı kısılere ulastıgını ınanıyorum..Ben o konuda kımseyı rencıde fln etmedım kımseye laf fln soylemedım ben sadece dusuncelerımı dıle getrımeye calıstım ama goruyorum kı yapamamısım..Ben kucuk olabılırım ama ınanıyorum kı laf kalabalıgı yapmıyorum yaptıgım sey bazı bılgılerı ogrenmek ıdı..Ben zekıyım fln demedım ben kımsye aptal fln da demedım IMADA etmedım..Hattımde degil.. Bunlar senın yorumun ben elbette bısıler ogrenmek ıcın acmıstım konuyu kımseyı rencıde etmek ıcın degıl..Evet oyle dusunmuyorum..Ben gene aklıma bole konular takılsın ben gene acarım konu cunku burası bır forum elbette tartısma ortamı olacak ama abartılı sekılde degıl..Haa belkı bu yazdıklarımdan sonra sınırledıp bana ban atabılırsın ama bak degerlı moderetorum Fevzi Abi ben sana gene soleyeım aklıma gercekden bole konular takıldıgı zmn gene konu acacagım.. sana gore sacma gelebılır konularım ama...Nese iyi aksamlar hayırlı forumlar... | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 12 Aralık 2008
Üye No: 6281
Konular: 1020
Ettiği Teşekkür: 339
Aldığı Teşekkür: 572
İtibar Gücü: 676 İtibar Puanı: 11282 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum kurallarını oku lütfen kapatılan bir konunun devamı niteligi tasıyan cevap olarak yazılan konuları acan kişiler ceza'ya tabir tutulur ! Lütfen dikkat edelim . |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
|
Konular: 1955
| Aslında Bakarsan Ben Seni Anlıyorum... Sana Bir Tavsiyem Olacak... Ne Eleştiri Yap Ne Öneri Sun Ne Hata Bulmaya Çalış, Ne Yap Biliyormusun Eğer İçinde Varsa Bende Yaparım Diyorsan Sadece Paylaşım Yap Ve Felsefe Bölümünü Oku Sabırın Ne Olduğunu Oku Ve Ve Ve En Önemlisi Sakin Düşünmeyi Öğren... Tamammı Güzel Kardeşim Anlıyorum Ben Seni... İyi Akşamlar... |
| | |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | Feyyaz (25 Şubat 2010)
|
| | #4 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonunda benı anlıyan bırı cıktı..Tsk ederım OSMANLI onerını denıcegım.. |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) | ||||||||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 17 Temmuz 2009
Üye No: 16913
Konular: 397
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 190
İtibar Gücü: 243 İtibar Puanı: 4802 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen sadece aklına takılanı arıyıp bulmaya çalışıyorsun hak veriyorum sana Ama bir konu üzerinde durup çok uzatıyorsun.
__________________ Yürüdüm savaş oldu Yürüdüm yarış oldu Kaybolmaktan korktuğum dünya Bir karış oldu, yürüdüm
JustMyLove/IIDraKuLaII/K1mimBen ALLAH 1 DİR ONDAN BASKA İLAHİ YOKTUR. بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim “Lâ fetâ illâ Ali, Lâ seyfe illâ Zülfikâr” Anlamı: “Ali’den kahraman yiğit yoktur, Zülfikâr’dan üstün kılıç yoktur.” YİĞDO adını Avrupa'ya Öğreteceğiz...
| ||||||||
| | |
| | #7 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Site Yöneticisi ![]() Kayıt: 23 Eylül 2009
Üye No: 21453
Konular: 565
Ettiği Teşekkür: 832
Aldığı Teşekkür: 642
İtibar Gücü: 678 İtibar Puanı: 16187 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Sevmesini bilmeyene .. Sıkılınca çekip gidene .. Zoru görünce kaçana adam denmez .. | |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 78 İtibar Puanı: 1099 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tmm ben oğrenceğimi oğrendim kimseyi kırdıysam ozur dilerim bundan sonra moderetorlerle ilgili daha saygılı konuscam ama actığım konuyu asla yanlıs bulmuyorum konunun kapatılmasını rica ediyorum.. |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
| Site Yöneticisi ![]() Kayıt: 23 Eylül 2009
Üye No: 21453
Konular: 565
Ettiği Teşekkür: 832
Aldığı Teşekkür: 642
İtibar Gücü: 678 İtibar Puanı: 16187 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuyu Kapatıyorum.
__________________ Sevmesini bilmeyene .. Sıkılınca çekip gidene .. Zoru görünce kaçana adam denmez .. |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| moderetorler, tesekkurler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |