| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım Ve Destek Bölümü Forum Hakkın da Merak Ettiğiniz Herşey'i Burada Bulabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 18 Kasım 2009
Üye No: 27309
Konular: 4
Ettiği Teşekkür: 45
Aldığı Teşekkür: 24
İtibar Gücü: 27 İtibar Puanı: 625 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle Selamun Aleyküm.. Biliyorsunuz RecepKO'da Tartışma Eksik Olmaz. Bunların İcinde Benim Yanımda Olanlar Benim Yanımda Olmıyanlar Var.. Bunlardan Biride Uğur Çetin.. Foruma Girer Girmez Ban Yedim Sebebi İse Küfür. Küfür Ettiğim Konunun Linkini Atabilen Varsa Banımın Acılmasını Beklicem.. Eğer Küfür Ettiğim Konu Yoksa Uğur Çetin'in Görevinden Alınmasını , Banımın Acılmasını İstiyorum.. Görevini Art Niyetle Kullanan Adam Buraya Ne Gibi Katkı Sağlıyabilirki ? Çocukmu Var Karşında Senin Öle Kafana Göre Ban Atıyorsun ? Sebebini Gösterirsin Umarım.. Sıkıldım Artık Bu Sebebsiz Banlanmaktan.. Adam Başka Bölümde Kalkmış RecepKO daki Adama Ban Atıyor Hemde Sebebi Yok.. Mod Olmayımı Bekliyodun ki Banlıyasın.. Madem Küfürlü Konustugum Kısımlar Var Profilimin Altında Mod'a Şikayet Kısımı Var Ulaştırabilirdin.. Gereğinin İncelenmesini Ve Banımın Acılmasını Talep Ediyorum. Konu 4GreenDaY tarafından (02 Mart 2010 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 27 İtibar Puanı: 625 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++++++++++++++++++ |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
|
Konular: 1955
| Şamar oğlan a döndün la önüe gelen seni banlıyo . |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 27 İtibar Puanı: 625 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
HaKKiNeN - Natuiles'den Bi Açıklama Gelir İnşallah. Benim Merak Ettiğim Banlanmam Değil Banlanmama Yardım Edenler. Umarım Bu Konu Fazla Uzamaz Yoksa Bir Kaç Kişinin Canı Yanıcak Söliyeceklerimden Dolayı. | |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Moderator ![]() Kayıt: 03 Mart 2008
Üye No: 499
Konular: 1058
Ettiği Teşekkür: 80
Aldığı Teşekkür: 135
İtibar Gücü: 347 İtibar Puanı: 3512 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuyu pm'den halletsen daha doğru olmazmı ?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- TÜRKE kefen biçenin Ölümü Korkunç olur. Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin Bekle şimdi tamir ediyorum ; ![]() ![]() PVP Tanıtımınızın sabit olması istiyorsanız lütfen aşağıdaki patch'i kullanacaksınız.Oyun çıkışında sadece direk olarak foruma yönlendirecek bu patch. http://www.alemko.gen.tr/Texts_us.rar |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 27 İtibar Puanı: 625 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu Bana Yapılan 1 Değil 2 Değil , Sıkıldım Yani Buraya Hep Aynı Konuyu Açmaktan.. Ama Kafamda Hala Şu Soru Dönüyor Ben Nerde Küfür Etmişim ? Link'i Gören Felan Varsa Allah Aşkına Koysun Ya. | |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Moderator ![]() Kayıt: 03 Mart 2008
Üye No: 499
Konular: 1058
Ettiği Teşekkür: 80
Aldığı Teşekkür: 135
İtibar Gücü: 347 İtibar Puanı: 3512 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen gaza gelerek agresifleşmeyin zira bu davranışlar hep size patlıyor sonunda
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- TÜRKE kefen biçenin Ölümü Korkunç olur. Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin Bekle şimdi tamir ediyorum ; ![]() ![]() PVP Tanıtımınızın sabit olması istiyorsanız lütfen aşağıdaki patch'i kullanacaksınız.Oyun çıkışında sadece direk olarak foruma yönlendirecek bu patch. http://www.alemko.gen.tr/Texts_us.rar |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 11 Şubat 2010
Üye No: 47856
Nerden: İstanbul | Eminim ki banlanmanın bir sebebi vardır.Çünkü sebepsiz yere ban atıyorsa ona karşıyım.. |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) | |
| |
| | |
| 4GreenDaY Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | JoeCole (02 Mart 2010)
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Sonradan Damla Damla Akar , 5 Saniye Aralıklarla. İşte O Son Damla Kaba Düştü.. Valla Forumda En Cok Ban Yiyenler Diye Uygulama Açılmasını İstiyorum. 1. Liği Kimseye Kaptırmam | |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cetin, hakkinda, ugur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz - Link Değişimi | |