| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım Ve Destek Bölümü Forum Hakkın da Merak Ettiğiniz Herşey'i Burada Bulabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
![]() ![]() Kayıt: 09 Ekim 2008
Üye No: 3539
Konular: 3910
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 704
Aldığı Teşekkür: 1,457
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaşlar gördügünüz gibi Forumuzda İstatistikler açılmıştır..İstatistigi sadece Forumumuzda üye olanlar görebilir,misafir olanlar göremez... İstatistikler Ana Sayfada dır,AlemKO,RecepKo,AlkanKo yada Forumda Herhangi Bir Bölüme Girerseniz,İstatistikler Kayboluyor,Tekrar Ana Sayfaya Dönünce İstatistikler Açık Oluyor.. Bu İstatistikler'de Forumda ki Üyelerin,Mesaj Yazma,Konu Açma,Aldıgı Teşekkür Sayısını ve Son Mesajları görüyoruz... Bazı ufak bilgiler sunacağım sizlere.. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Bu Resimde '' En İyi 8 İstatistikler'e '' Tıklayınca Karşımıza iki seçenek çıkıyor.. 1: Daha Fazlasını Görüntüle... 2:İstatistikleri Kapat... 1: Daha Fazlasını Görüntüle... Daha Fazlasını Görüntüleye Tıkladıgınız Zaman 5,10,20,30,50,100 ve 200Rakamları Karşımıza Çıkmaktadır..Bu sayılar 10Rakamına tıklayınca '' En İyi 10İstatistikligi Gösterir veyatta 200Rakamına Tıklayınca '' En İyi 200İstatistikligi Gösterir.. Resimde Gördügünüz Gibi... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 2:İstatistikleri Kapat... Bu İstatistikleri Kapat Dediginiz Zaman İstatistikler Kalkar Ama Siz Onu Geri Getirmek İsterseniz..İki İşlem Yaparak İstatistikleri Yeniden Açabilirsiniz..Zaten İstatistikerli Kapattığınızda '' To re-enable them use "İstatistikleri Aç" option in "Kolay Erişim" menu. '' Yazısı Çıkacaktır.. Kolay Erişime Tıkla,En alttaki '' İstatistikleri Aç '' Dedikten Sonra İstatistikler Yeniden Açılır.. Resimli Anlatım.. 1: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] İstatiskleri Kapatma Tuşu.. 2:[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Tekrar Açmak İstersek Diye Bilgilendirme... 3:[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Kolay Erişim ve '' Kimler Online '' Yazısının Altında '' İstatiskleri Aç '' diyerek tekrardan açabiliriz.. Üye İstatistikleri : '' En Çok Yazı Yazanlar'ın '' Üstüne Bastıgımızda;Forumumuza Yeni Kayıt Üyeler,En Çok Yazanlar,Konu Açanlar,Refarans,İtibar Puanı,Teşekkür,Ceza Alan,Profil Ziyaret,Son Sosyal Grublar'ı görürüz.. İstedigimizi tıklayarak Forumdaki En Fazla Mesaj yada Teşekkür Sayısı olan kişileri görebiliyoruz...İstersek bunu Daha Fazlasını Görüntüleye Tıklayarak 5,10,20,30,50,100 yada 200Üyenin En Fazla Mesaj veyatta Teşekkür Sayısını Görebiliriz.. Forum İstatistikleri : '' En Çok Görüntülen Konular,En Çok Yazılan Konular,En Popüler Forumlar,Son Günlük ve Grup Mesajlarını '' Forum İstatistikleri Bölümünden Yardım Alarak Bakabiliriz.. Bu Resimde;Forum ve Üye İstatiskleri Görüyorsunuz.. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Son Mesajlar : Son Mesajlar,İstatistiklerin Sol Tarafında Yer Alır,Forumda yapılan son sekiz yorumu gösterir.. Ayrıca Daha Fazlasını Görüntüle ve 200Rakamını Seçince,Forumda ki Yapılan 200Mesaj Görülür ve Post Kasanlar Anında Yakalanır.. Umarım İyi Anlatabilmişimdir..İyi Forumlar.. Konu Ahmet Emin R.Y tarafından (29 Ağustos 2009 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| Ahmet Emin R.Y bu mesajı için 4 üyeden teşekkür aldi | 0nLyDi3 (22 Eylül 2009),
DeatLove (24 Mart 2010),
Karasafak (01 Eylül 2009),
TheCalvinKliet (30 Ağustos 2009)
|
| | #2 (mesaj-linki) |
| Site Yöneticisi ![]() ![]() Kayıt: 24 Ocak 2009
Üye No: 8053
Konular: 485
Günlük Mesajları : 15
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 342
İtibar Gücü: 421 İtibar Puanı: 9475 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal Ahmedim.. Güzel bir çalışma olmuş.. Bilgilendirmen için teşekkürler..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηєƒєѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() | Evet Gerçekden Güzel Yapanların Ellerine Sağlık Bilgilendirme İçin Teşekkürler Ahmedim Seninde Eline Sağlık .. İYİ FORUMLAR !! |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 01 Mart 2009
Üye No: 10138
Konular: 295
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 79
Aldığı Teşekkür: 186
İtibar Gücü: 253 İtibar Puanı: 5412 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Güzel Bir Çalışma olmuş Hazırlayanlara tşk ederim bende girdiğimde şaşırmıştım ama olayı anlayınca alıştım ve güzel geldi tşk ederim
__________________ Oyunculuğa taklit ile mi çalışır.Oyuncular senaryoda yazan karakterlerin taklitlerini yapmıyorlar mı ? Kim bu söze yanlış diyebilir ki! Foruma Destek vermek için TIKLAYINIZ! Forum Kurallarını Öğrenmek için TIKLAYINIZ! ![]() |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
![]() ![]() Kayıt: 09 Ekim 2008
Üye No: 3539
Konular: 3910
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 704
Aldığı Teşekkür: 1,457
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler o güzel yorumlarınız için,eğer eksik bişey varsa gözünüze takıldıysa sorun ona göre anlatam ben en iyi şekildi.. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 06 Şubat 2009
Üye No: 8972
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 21 Ekim 2009
Üye No: 23080
Konular: 123
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 113
İtibar Gücü: 147 İtibar Puanı: 2852 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeL acıkLamaLar tesekkürLer |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 22 Şubat 2010
Üye No: 49908
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 16
Aldığı Teşekkür: 15
İtibar Gücü: 49 İtibar Puanı: 406 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgilendirme için teşekkürler
__________________ Teşekkür isteyenin değil Hak edenindir Hak edenede teşekkür etmeyi çok görmeyin |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 22 Şubat 2010
Üye No: 49908
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 16
Aldığı Teşekkür: 15
İtibar Gücü: 49 İtibar Puanı: 406 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++
__________________ Teşekkür isteyenin değil Hak edenindir Hak edenede teşekkür etmeyi çok görmeyin |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 23 Nisan 2010
Üye No: 62728
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 5 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | çok güzel bi bilgilendirme olmuş saol |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| istatistik, resimli, sistemi, ä°statik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |