| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım Ve Destek Bölümü Forum Hakkın da Merak Ettiğiniz Herşey'i Burada Bulabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
![]() ![]() Kayıt: 09 Ekim 2008
Üye No: 3539
Konular: 3910
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 704
Aldığı Teşekkür: 1,457
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yöneticiler'e Nasıl Ulaşabilirim? ? Evet değerli Knightalemi.org üyeleri sizler biliyorsunuz ama ben genede ufak bir hatırlatma yapayım dedim.. Yöneticiler'e 3Yoldan ulaşabiliriz.. 1.Yol :[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Resimde görmüş olduğunuz gibi Banlı Üyelerin sağ'ında,Kuralların sol'unda bulunmaktadır... Buraya tıkladığımız zaman Mod. ve Üstü olan yetkililerimiz gösteriliyor ve Mod.ların hangi bölümde yetki aldıklarını görüyoruz.. Resimler de gördüğünüz gibi... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 2.Yol :[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 2.Yol ise resimde gördüğünüz gibi forumumuz en alt kısmında ''Kimler online'' yazısının hemen üstünde ki ve Forumları Okundu Et'in Hemen Sağ'ındadır.. Tıkladığımız zaman ise 1.Yolda ki resimlerin aynısı vardır.. 3.Yol :[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 3.Yolumuz ise resimde gördüğünüz gibi '' Topluluğa '' Tıklayıp en alltaki Yöneticiler'e basınca 1.Yol ve 2.Yol'da ki Agır abi ve Emektar göstermezken bunda göstermektedir.. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Ayrıca orada Harfler vardır ve aşşagısında Mod. ve daha üstte ki yetkilileri göstermektedir.. Olmadı hemen harflerin altında Administrator,Moderator,Süper Mod seçenekleri var onları tıkladığımız da kaç tane Administrator,Süper Mod olduğunu görürüz.. Moderator seçenegine tıklayıp '' D '' harfine basınca Mod'larda ki başı '' D '' harfilye başlayanları göstermektedir.. Coordinator,Administrator,Co-Admin,Süper Mod ve Modların Yetki ve Görevleri.. Moderator * Sadece moderator olarak atandığı bölümden sorumludur. ( Atandığı bölümde ismi yazar. ) * Diğer bölümlerdeki sorunları ilgili yetkililere bildirmelidir. * Moderator'ü olduğu bölümün düzenini sağlamakla görevlidir. * Kapatılması gereken konuları 1 hafta sonra silineceği mesajını yazdıktan sonra kapatır ve kapattıktan 1 hafta sonra konuyu "Çöp Kutusu" bölümüne taşımalıdır. * Üyelere karşı daha ciddi bir tutum içinde olmalıdır. Super Moderator * Tüm forumun genel düzeninden sorumludur. ( Herhangi bir bölümde isim yazılması gerekmez. ) * Her bölümdeki, her konuya gerekli müdahaleyi yapabilir. * Üyelere karşı daha ciddi bir tutum içinde olmalıdır. * Tüm forum ve bölümleri kontrol ederek gerekli işlemleri yapmalıdır... Co Admin * Tüm forumun genel düzeninden ve altındaki tüm yetkililerden sorumludur. * Her bölümdeki, her konuya gerekli müdahaleyi yapabilir. * Forum düzeni, yetkililer, ve işleyişten sorumludur. * Üyelere karşı daha ciddi bir tutum içinde olmalıdır. Administrator * Tüm forumun genel düzeninden ve altındaki tüm yetkililerden sorumludur. * Forum işleyişinden sorumludur. * Forumun tüm bölümlerinde yetkilidir. * Üyelere karşı daha ciddi bir tutum içinde olmalıdır. Coordinator Administrator'ün bütün yetkileri geçerlidir... * Tüm forumun genel düzeninden ve altındaki tüm yetkililerden sorumludur. * Forum işleyişinden sorumludur. * Forumun tüm bölümlerinde yetkilidir. * Üyelere karşı daha ciddi bir tutum içinde olmalıdır. | ||
| | |
| Ahmet Emin R.Y bu mesajı için 5 üyeden teşekkür aldi | DeatLove (24 Mart 2010),
Ercan Altun (16 Eylül 2009),
Karasafak (16 Eylül 2009),
oguzhanaktas (25 Nisan 2010),
PSiQoBoM (16 Eylül 2009)
|
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() ![]() Kayıt: 17 Ekim 2008
Üye No: 4910
Konular: 4402
Günlük Mesajları : 12
Ettiği Teşekkür: 175
Aldığı Teşekkür: 419
İtibar Gücü: 1786 İtibar Puanı: 54908 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eline sağlık Yaratıcı Olmuş
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() http://www.upload.gen.tr/d.php/s11/h..._show.bmp.html |
| | |
| Mensur ESMER Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | DaMaT (16 Eylül 2009)
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 23 Mayıs 2009
Üye No: 14221
Nerden: İstanbuL | Teşekkürler bilgiler için. Eline sağlık. |
| | |
| PSiQoBoM Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | DaMaT (16 Eylül 2009)
|
| | #5 (mesaj-linki) |
| Site Yöneticisi ![]() ![]() Kayıt: 24 Ocak 2009
Üye No: 8053
Konular: 485
Günlük Mesajları : 15
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 342
İtibar Gücü: 421 İtibar Puanı: 9475 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal Ahmet yararlı paylasım olmus..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηєƒєѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 03 Ekim 2008
Üye No: 2965
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| VIP - Özel Üye ![]() Kayıt: 19 Ekim 2008
Üye No: 4222
Konular: 139
Ettiği Teşekkür: 227
Aldığı Teşekkür: 116
İtibar Gücü: 156 İtibar Puanı: 2199 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ty 4 PaylaŞım güzeL oLmuŞ
__________________ Hєя haккıм SaкLıdıя®™ ::180Km:: | l | lllll| lll||lll || llll ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³ Ip=ALemko.Gen.Tr (¯`v´¯) `·.¸.·´ Doğan Net.. ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯*..! |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Gold Knight ![]() | Abe kaynana ne yaptın sen yine :P Gayet faydalı bilgi olmuş. Ellerine sağlık yavrum |
| | |
| Ercan Altun Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | DaMaT (01 Ekim 2009)
|
| | #9 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 1773 İtibar Puanı: 32237 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aklıma yeni gelen birşeyi de paylaşmak istiyorum sizinle.. Avatar resimleri fotoğraf karesinde gibi böyle bazıları yan bazıları düz... |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 22 Şubat 2010
Üye No: 49908
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 16
Aldığı Teşekkür: 15
İtibar Gücü: 49 İtibar Puanı: 406 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eline sağlık bilgilendirme için teşekkürler
__________________ Teşekkür isteyenin değil Hak edenindir Hak edenede teşekkür etmeyi çok görmeyin |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adminlerin, gorevleri, mod, nasil, smod, ulasabilirim, yetki, yonet, yoneticilere |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |