| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım Ve Destek Bölümü Forum Hakkın da Merak Ettiğiniz Herşey'i Burada Bulabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() | ArkadasLar bu Server tanıtım böLümünde bütün serverLar bir Arada oLuyor ve aRadığımız serveri bazen zorLukLa buLuyoruz..Bir ricam oLacak sizden Server tanıtım böLümüne Zor DB`Li ServerLar Mage Db`Li ServerLar Eşit Db`Li ServerLar Diye ayrıLırsa bence herkes için daha iyi oLur..Hem serveri tanıtan için koLay hemde o servera gidecek user için ![]() SaygıLarımLa | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 20 Haziran 2009
Üye No: 15388
Konular: 48
Ettiği Teşekkür: 86
Aldığı Teşekkür: 96
İtibar Gücü: 127 İtibar Puanı: 2405 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MantıkLı ++++ |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
![]() ![]() | Öneriniz değerlendirilecektir. İlginiz için teşekkürler. Knightalemi.Org Yönetim. Natulies |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Site Yöneticisi ![]() Kayıt: 23 Eylül 2009
Üye No: 21453
Konular: 565
Ettiği Teşekkür: 832
Aldığı Teşekkür: 642
İtibar Gücü: 678 İtibar Puanı: 16187 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem Zor Hemde Eşit Db li Serverlar Nereye Açılacak .Bölümler Açılmasına Açılabilir Fakat Konuyu Açan Kişilerin %60'ı Sadece İp Verip Girin Diyen Üyeler(Server Hakkında Hiçbir Bilgi Vermiyorlar) Ve Ben Bu Tip Üyelerin Konularını Doğru Yere Açıcaklarını Düşünmüyorum..Önerin İçin Teşekkürler
__________________ Sevmesini bilmeyene .. Sıkılınca çekip gidene .. Zoru görünce kaçana adam denmez .. |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Training Knight ![]() | Alıntı:
birde senin dediğin gibi bazıLarı sadece ıp veriyor.. Ama açıLırsa daha derLi topLu oLacagına inanıyorum ßu arada TeşekkürLer ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 27 Ağustos 2009
Üye No: 19331
Konular: 33
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 44
İtibar Gücü: 104 İtibar Puanı: 1870 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++++++++ güzel bir konu..
__________________ Biz Dostuz, Biz yürekliyiz,Biz aşk dedim mi sonuna kadar gideriz, Arkadaşlımız için can nedirki ? İşde ben buyum Aysu benimsin güzelim..? İn Come Back By Sercan :cool Family Recepko_? = ::KaoS: Ahmet)/ Create (ömer)/ Baba_Sultan__( Mahir kaçmadan duramaz hihi )/CIupkan(ümit) ve sayamadım bir cok recepkolu sizi seviyorum..! |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
|
Konular: 1955
| Olabilirde üyelerden bu kurala uyacaklarını beklemiyorum şahsen |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, knightalemiorg, rica, yoneticilerine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |