| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Emekli Yönetici ![]() Kayıt: 08 Şubat 2008
Üye No: 212
Konular: 3106
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 286
Aldığı Teşekkür: 445
İtibar Gücü: 711 İtibar Puanı: 8141 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, bu yılın sekiz aylık döneminde yaş meyve sebze ihracatının 1 milyar doları aştığını bildirdi. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Farkı severim;Farkı fark eder ,farkımı fark ettiririm... Haksızlığa yönelip bütün insanların senin peşinden gelmesi yerine,adaletli olup yalnız kalman daha iyidir. *^+ Deliler gibi yanıyorum , Yuvadan uçup gidiyorum +^* Hakkım Helal olsun ; Hakkınızı Helal edin ... İbrahim Cem MERCAN . ( 02.02.2008 - 30.10.2008) | ||
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yas, asti, milyar, meyve, ihracati, dolari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |