| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| K2Network Duyurular K2network resmi sitesindeki açıklamaları burada Türkçe olarak bulabilirsiniz.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Co Administrator - AlemKO GM ![]() ![]() Kayıt: 17 Ekim 2008
Üye No: 4910
Konular: 4397
Günlük Mesajları : 12
Ettiği Teşekkür: 153
Aldığı Teşekkür: 322
İtibar Gücü: 1717 İtibar Puanı: 52483 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba Knight Online Dunyasinin Oyunculari, Oldukca az sayidaki bir oyuncu kesimimiz, bugun oyuna girdiklerinde kasalarindaki ve inn hostess'lerindeki coin sayisindaki degisimi farketmis olabilirler. Hepinizin de bildigi gibi, bazi kisiler yasa disi yollarla buyuk miktarda noah kopyaladilar. Bu kopyalama islemini durdurabildik ancak oyunumuzun ekonomisi bu durumdan ciddi hasarlar gordu ve oyuncular, oyun pazarindaki esyalara gereginden fazla miktarlar odemek durumunda kaldi. Bu durumla basa cikabilmek amaciyla, belirli bir sayinin uzerinde coini olan butun karakterlerin coin sayisini azalttik. Boylece cogu oyuncumuz bu durumdan hic etkilenmeden Knight Online ekonomisindeki yasa disi noahlar oyundan cikarildi. Bu konuyla ilgili soru ve endiselerinizi forumlarimizin feedback kisminda yanitlayacagiz. -Knight Online Ekibi
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() | ||
| | |
| JoVaLaNDe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | AnqeL (17 Temmuz 2009)
|
| | #2 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 12 Kasım 2008
Üye No: 5291
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 8
Aldığı Teşekkür: 5
İtibar Gücü: 22 İtibar Puanı: 115 Seviye: ![]() ![]() | aga BunLar Yusunden Kendı eLimLe Pazar yaparak yaptığım 22 gb gitti. Bu K2 Artık iiCe Saçnalamaya basladı. Diyecek 1 Sey yok hakkımızı helal etmemekten basşa :S |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 31 Ekim 2008
Üye No: 4762
Konular: 778
Günlük Mesajları : 3
Ettiği Teşekkür: 241
Aldığı Teşekkür: 239
İtibar Gücü: 369 İtibar Puanı: 5873 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşımın 21gbsinin 11ini silmişler. Tabi onlarda ticket atmışlar. Cevap kriz var diye dalga geçilmiş. |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Co Administrator - AlemKO GM ![]() ![]() Kayıt: 17 Ekim 2008
Üye No: 4910
Konular: 4397
Günlük Mesajları : 12
Ettiği Teşekkür: 153
Aldığı Teşekkür: 322
İtibar Gücü: 1717 İtibar Puanı: 52483 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() | |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| AWENGERS ![]() Kayıt: 02 Şubat 2008
Üye No: 13
Konular: 36
Günlük Mesajları : 2
Ettiği Teşekkür: 439
Aldığı Teşekkür: 679
İtibar Gücü: 99 İtibar Puanı: 182 Seviye: ![]() ![]() | Bunlarınki kurunun yanında yaşıda yakmak oldu. Madem engelliyemiyorsun bari karışma milletin ekonomisine. Benim abiminde 15 GB si varmış, 10'a düşmüş. Peki burada abimin şucu ne? Adamı iyice dinden imandan çıkarıyorlar. Elimden gelse K2'yi patlatırım. Ekonomiymiş, ne ekonomisi be 'Ev Ekonomisi' mi. Milleti resmen keriz yerine koymaktır bu. Söyleyecek başka bir söz bulamıyorum. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 04 Ekim 2008
Üye No: 3012
Konular: 84
Ettiği Teşekkür: 434
Aldığı Teşekkür: 353
İtibar Gücü: 229 İtibar Puanı: 3701 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyiki bıraktım iyiki soyuldum dıyorum ... MIlletın parasından ne ıstıyorsun sen zaten oyuncu kıtlenı kaybetmışssın kopxtan mılletın gblerıne konuyorsun oyun ekonomısı dıyorsun Ben bu konun sahbının aklından şüphe edıyorum Sımdı tıcket a cevap yetıstıremıcek kafası patlıcak ekonomı dıye Oyuncu kıtlesı daha da azalıcak ÇOK DA IYI OLCAK konun yaptıgı son saçmalık ve koyu bıtırecek olan son saçmalık bence.
__________________ öö |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 10 Haziran 2008
Üye No: 1616
Konular: 19
Ettiği Teşekkür: 25
Aldığı Teşekkür: 81
İtibar Gücü: 116 İtibar Puanı: 885 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 16 Haziran 2009
Üye No: 15188
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 11 İtibar Puanı: 50 Seviye: ![]() | ewt hep oluyor nedense:S |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 11 İtibar Puanı: 50 Seviye: ![]() | gerçekten cok guzel bi forum sitesi |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) |
İtibar Gücü: 11 İtibar Puanı: 50 Seviye: ![]() | başarıların devamını dilerim sitenin admını kutlarım |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| azalma, sayilarindaki |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |