| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kendinizi Tanıtın Tanışalım, kaynaşalım. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 01 Eylül 2009
Üye No: 19725
Nerden: Bursa | Merhabalar , herkese içtenlikle iyi akşamlar diliyorum öncelikle )Benim adım Can Emre Çelik , 16 yaşındayım iri yapılıyım evim var arabam var taliplerimi bekliyorum (şaka biyana) .Sıkıcı okul ve hayattan ALEMKO sayesinde kurtulmaya çalışıyorum benim için bir hobi durumunda zaten Oyunda oynadığım karakterler : :Parliament: , Camoramezzy ,SanaPuanimDohuzKankm olmakla beraber bu karakterleri oynarken her hangi bir hata yaptıysam özür dilerim hepinze içtenlikle sevgile ylluyorum .Hepinizi seviyorum ALEMKO ailesi | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 15 Temmuz 2009
Üye No: 16796
Konular: 5022
Ettiği Teşekkür: 292
Aldığı Teşekkür: 691
İtibar Gücü: 1912 İtibar Puanı: 17336 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım sıkıntını geçiriyordur AlemKO.Okul hayatındada başarılısındır umarım.Kendiniz bizlere tanıttığın için teşekkürler.Forumda güzel vakitler geçirmen dileğiyle. |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) | ||||||||
| Silver Knight ![]() Kayıt: 17 Temmuz 2009
Üye No: 16913
Konular: 397
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 190
İtibar Gücü: 243 İtibar Puanı: 4802 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini bize tanıttığın için teşekürler Umarım Real Hayatın gibi burdada mutlu olurusn
__________________ Yürüdüm savaş oldu Yürüdüm yarış oldu Kaybolmaktan korktuğum dünya Bir karış oldu, yürüdüm
JustMyLove/IIDraKuLaII/K1mimBen ALLAH 1 DİR ONDAN BASKA İLAHİ YOKTUR. بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim “Lâ fetâ illâ Ali, Lâ seyfe illâ Zülfikâr” Anlamı: “Ali’den kahraman yiğit yoktur, Zülfikâr’dan üstün kılıç yoktur.” YİĞDO adını Avrupa'ya Öğreteceğiz...
| ||||||||
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| selamlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |