| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Komik Videolar, Komik Animasyonlar, Komik Resimler, Telefon Şakaları, Komik Sesler, Komik Fıkralar, Komik Yazılar, Çizgi Filmler, Bedava Oyunlar |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() Kayıt: 05 Şubat 2008
Üye No: 60
Konular: 9
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 17
İtibar Gücü: 47 İtibar Puanı: 203 Seviye: ![]() ![]() ![]() | Cz nin etrafı dumanlı dağlar aman aman gezme magem bu cz de seni avlarlar moradondan clandan npden ayrı koyarlar roguem yolda magem darda ya kendin gel ya da pm yolla roguem yolda magem darda ya kendin gel ya da pm yolla okurum yazmışsın iki satır pm vermişsin gm e düpeleri unutup okurum yazmışsın iki satır pm vermişsin gm e düpeleri unutup kara party gecikir belki hiç gelmez el moradda salınır da derdimi bilmez novayı savurur halimi görmez çöp dolar inventory göz yaşım dinmez bir partiydi kardı kıştı carpip gittin nowaları bir partiydi kardı kıştı carpip gittin nowaları bu lırımı sana degil ilgit ilgit deruya verseydim bu lırımı sana degil derudan büyük aposa verseydim ben master oldum zayko küstü icimde bir taze acc ben master oldum zayko küstü exsime karlar yagdi bu lırımı sana degil ilgit ilgit deruya verseydim bu lırımı sana degil derudan büyük aposa verseydim chitin yaktım aman allah offf off gittim abyys abyys çıkktı yaşasoın ohh ohh gittim sattım param oldu ohh ohh chitin yaktım aman allah off off gittim ash e yattım off off party dedim sie dedi offfoff/ 90-60-90 rougem var doya doya bitmez spikem var kendime party arıyorum aradığım bana uyacak dm de olacak Yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| buyrun, knight, siiri, ßir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |