| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Komik Videolar, Komik Animasyonlar, Komik Resimler, Telefon Şakaları, Komik Sesler, Komik Fıkralar, Komik Yazılar, Çizgi Filmler, Bedava Oyunlar |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() | Nickler Lan lan lan kafana sıkarım lennn sigaranın ucuNdA AşKıN TüTeR bU aŞk aNcA mAhSeRdE biTer BeNdEn BaSkAsInI sEvErSeN eGeR SeVdİqiNiN kOlLaRıNdA gEbErRr: ![]() > bEn! tAm!r eTmEyE çaLışMa bEN kıRıK dEq!L!m > İçiMe neFesiNi veR Ve geRÇek yaP beNi >Edit by Atack > sana tapan bu kalp yol alıyor artık sensiz. inan içim rahat tek isteğim BENİ BANA BIRAKKKKK... > Mevlana değilim, adam ol öyle gel! > herqezin Hava attıqı yerde ßenim rüzqarım Eser... > Yıkılsa dünya koymazki bana ölüm olsa da sonunda daha doymadımki sana..! (ALINTIDIR)...
__________________ HEPİMİZ HOCALI'DA ERMENİLER TARAFINDAN KATLEDİLEN 5 YAŞINDAKİ AZERİ ÇOCUĞUYUZ HEPİMİZ ELÇİBEYİZ HEPİMİZ KERKÜKÜZ HEPİMİZ TELAFERİZ HEPİMİZ DOĞU TÜRKİSTANIZ HEPİMİZ AZERİYİZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ TÜRKÜZ...!!!(Bunuda size öle bir kapak yaparız ki yerinden bir daha sökemezler...!!!) |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nickler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |