| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Silver Knight ![]() | S.aleyküm değerli sakinler x) Ben youtube'ye giremiyorm. Ama sadece Youtube'ye giremiyorm. Herhangi bi yasaklanmış siteye giriyor. DNS'm 208 67 222 222 208 67 220 220 İnternet explorer 8 var. 7 varken giriyordu. 8 olunca girmemeye başladı. Pc ye yeni format attım. Format atmadan önce vardı bu sorun. Şimdi yine başladı 8 yapınca. Nasıl girmiyor onuda açıklayım normal yazıyorm [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] . Bekliyor yüklenmeye çalışıyor. Ardından "sayfa görüntülenemiyor" yazıyor. Tunnel adreslerindede aynı şekilde siteyi görmüyor. Yani sorunum pc'min Youtube yi yasaklanmış olarak görmesi değil, Bir site olarak görmemesidir. İnternet exp. 8 i silmek istemiyorum. Herhangi bir çaresini bulabilecek biri varsa yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
__________________ ^^___IsMaiL___^^ ^^_AlemciCocuk_^^ RecepKO VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html Ulaşmak isteyen =>>> ihtekin@windowslive.com------------------------------ ![]() ------------------------------ ![]() ------------------------------ | ||
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| giremiyorum, pls, yardim, youtubeye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |