| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Paylaşımlar Pvp server kurulumu ile ilgili tüm paylaşımlar. |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 13 Haziran 2009
Üye No: 15048
Konular: 9
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 19
İtibar Gücü: 22 İtibar Puanı: 463 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1299 için Uyumludur arkk. MARADON [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] LÜFERSON [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] ESLANT [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] CZ [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Aşağıdaki patch indirip clientinizin içine atın Ve Artık MORADON, LUFERSON, ESLANT, CZ USKO görünümünde olacak. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] | ||
| | |
| _lllolll_ bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 02 Temmuz 2009
Üye No: 16041
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 54
Aldığı Teşekkür: 1
İtibar Gücü: 20 İtibar Puanı: 60 Seviye: ![]() | bn yapamadım nasıl yapıcağımızı sölesene |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Gold Knight ![]() | Güzel paylaşım olmuş sağol. |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Mirage Knight ![]() | Eline Sağlık Kardeş.
__________________ ßekLenengüN GeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdır... |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() | qüSeL PayLaşım SaqoL
__________________ Bir çerçeve aStım odama içi Boş öNemi yok, NedeN diye soRma Neye BaKsam seNi qöRüyoRum NasıL oLsa.. Bende 1 Misket Var, Sendede 1 Misket Var.. Ben Benimkini Sana, Sen Seninkini Bana Verdin.. Bende 1 Misket, Sendede 1 Misket Oldu. __________________________________ Bende 1 BiLqi Var, Sendede 1 BiLqi Var.. Ben Benimkini Sana, Sen Seninkini Bana Verdin.. Bende 2 BiLqi, Sende 2 BiLqi Oldu. BiLqi Paylaştıkça Büyür ! ![]() |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gorunum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |