| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Private Server Tanıtımı Knight Online private serverlerinizi bu alanda tanıtabilirsiniz. Pvp server tanıtımları. |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 25 Ocak 2010
Üye No: 44011
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 8 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | ip:88.208.223.164 Hazır item FuuL pk başlangıc Üzerinde full kasa item Skil master acık U'da statlar verili Power up Store özel ₪₪₪ Ekli Olan Armorlar : *** Bahamut Armor *** Gryphon Armor *** Valkyrie Armor *** Rebirth Shell *** Hero Armor *** Dragon shell *** Lengend Armor *** Darkness Armor *** Rebirt chitins *** Red Chitins *** Black Chitins [B]₪₪₪ Ekli Olan Yeni İtemler : *** Darkness itemleri *** Bluepower itemleri *** Dragon Eyes itemleri *** Hemen hemen Tüm itemlerin Rebirthleri[/B]●Uskodaki gibi normal bir shell e rebirt basınca Rebirth shell oluyor. ● Cz + Ardream tamamen sorunsuzdur. Her ikisindede adam kesince isim geçer koordinat belirtir. ● Oyun içi Ncs tamamen sorunsuz ● 83 skilleri sorunsuz ●AKUMa nın 100 sembol ü ekli (50 human 50 karus user a işaret gelir) ● Dark Land a giriş Ardream ın ortasındaki gatelerden ● Bifrost - Krowaz - VIP Room - Chaos arena giriş cz bowl ortasındaki gatelerden ● Ardream giriş Lufer ve Emc deki npcden ● Stat bugu yok relog atınca düzelir ● Tüm potlar yeni potlar dahil sınırsız ● 500 ve 100 np satın alındığında 1 np werir ● Tüm classlar tamamen eşit ● Tüm Guard Towerlar sorunsuz ● Clan - Ally bugu yoktur ●Delos tamamen sorunsuz csw de adam kesince np werir ● Kristali kıran clanın bayrağı delos a çekilir ●Hera - patrik 3000 hp scroll - undy scroll - 450 ac scroll vb.. tüm scrollar eklidir ●Tüm yeni skiller ekildir. Sorunsuz çalışmaktadır. ● Usko maradon yapmadım 1299 maradon daha cazip geldi. ● Özel prosedürler ve kodlar ekli ●İp ban ve İp ban kaldır ekli | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 23 Haziran 2009
Üye No: 15532
Konular: 138
Ettiği Teşekkür: 90
Aldığı Teşekkür: 199
İtibar Gücü: 274 İtibar Puanı: 4996 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GünceL Ama Tanıtım YeteRsiz..
__________________ #ServerLerde GameMaster'Lik yapıLır. #Daha Önce 6 Kere Yapmış BuLunmaktayım... #16 Yaşındayım Günde 10-15 Saat Arası Net'le Uğrasıyorm. #Ben 12 Yaşında Olupda Kendimi 20 Diye Tanıtmıyorm.16 Yaşındayım DoğruLarı SöyLüyorum.. #Zor Db' Lerde Özellikle Dupe,Koxp,Npt ' lere Tahammülüm Yok! Bana ULasım Forumdan Msj Bırakınız veya...: by_asi_hacker35@hotmail.com ekleyerek ulaşabilirisnz. Aramasın GözLerin O Artık LiseLi! ![]() ImageShack.us |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 29 Ocak 2010
Üye No: 45009
Konular: 85
Ettiği Teşekkür: 41
Aldığı Teşekkür: 31
İtibar Gücü: 92 İtibar Puanı: 816 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßoL userler |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 30 Kasım 2009
Üye No: 30641
Konular: 1181
Günlük Mesajları : 7
Ettiği Teşekkür: 101
Aldığı Teşekkür: 157
İtibar Gücü: 256 İtibar Puanı: 3980 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Server'a ait güncel resimler ekleyiniz. Tanıtım güzel.
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın... |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 04 Şubat 2010
Üye No: 46646
Aldığı Teşekkür: 12
İtibar Gücü: 18 İtibar Puanı: 325 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun güncel. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() Kayıt: 23 Haziran 2009
Üye No: 15532
Konular: 138
Ettiği Teşekkür: 90
Aldığı Teşekkür: 199
İtibar Gücü: 274 İtibar Puanı: 4996 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gncel.
__________________ #ServerLerde GameMaster'Lik yapıLır. #Daha Önce 6 Kere Yapmış BuLunmaktayım... #16 Yaşındayım Günde 10-15 Saat Arası Net'le Uğrasıyorm. #Ben 12 Yaşında Olupda Kendimi 20 Diye Tanıtmıyorm.16 Yaşındayım DoğruLarı SöyLüyorum.. #Zor Db' Lerde Özellikle Dupe,Koxp,Npt ' lere Tahammülüm Yok! Bana ULasım Forumdan Msj Bırakınız veya...: by_asi_hacker35@hotmail.com ekleyerek ulaşabilirisnz. Aramasın GözLerin O Artık LiseLi! ![]() ImageShack.us |
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() | Tanıtım GüzeL..GünceL.. |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
![]() Kayıt: 22 Kasım 2009
Üye No: 28733
Nerden: Bandırma | Server'a Ait Resimler Eklerseniz Daha İyi Olur Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle ßol Userler
__________________ Private Server Tanıtımınız Neden Mi Kapandı? TIKLA Bilgi Paylaştıkça Anlam Kazanır,Knightalemi.org En Büyük Paylaşım Sitesi... ![]() merheld@hotmail.com Hakkımda Olumlu,Olumsuz Bütün Görüşlerinizi Bekliyorum Yorum Yapmak İçin TIKLA |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 23 Ocak 2010
Üye No: 43348
Konular: 2
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 9 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | günceL bol userler |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) | ||||||||
| Mist Knight ![]() Kayıt: 26 Eylül 2009
Üye No: 21678
Konular: 11
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 6
Aldığı Teşekkür: 12
İtibar Gücü: 27 İtibar Puanı: 325 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı 0lsun boL userLer
| Bookmarks |
| Etiketler |
| esit, full, joblar, lll, online, orginal, server, soacs, tum, yhuxexs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |