| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Private Server Tanıtımı Private Server Tanıtımı - Private serverlerinizi bu alanda tanıtabilirsiniz. Türkiyenin En Büyük Paylaşım Forumu Serverlar ve Tanıtımları |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 25 Ocak 2010
Üye No: 44011
Konular: 1
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 2 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | ip:88.208.223.164 Hazır item FuuL pk başlangıc Üzerinde full kasa item Skil master acık U'da statlar verili Power up Store özel ₪₪₪ Ekli Olan Armorlar : *** Bahamut Armor *** Gryphon Armor *** Valkyrie Armor *** Rebirth Shell *** Hero Armor *** Dragon shell *** Lengend Armor *** Darkness Armor *** Rebirt chitins *** Red Chitins *** Black Chitins [B]₪₪₪ Ekli Olan Yeni İtemler : *** Darkness itemleri *** Bluepower itemleri *** Dragon Eyes itemleri *** Hemen hemen Tüm itemlerin Rebirthleri[/B]●Uskodaki gibi normal bir shell e rebirt basınca Rebirth shell oluyor. ● Cz + Ardream tamamen sorunsuzdur. Her ikisindede adam kesince isim geçer koordinat belirtir. ● Oyun içi Ncs tamamen sorunsuz ● 83 skilleri sorunsuz ●AKUMa nın 100 sembol ü ekli (50 human 50 karus user a işaret gelir) ● Dark Land a giriş Ardream ın ortasındaki gatelerden ● Bifrost - Krowaz - VIP Room - Chaos arena giriş cz bowl ortasındaki gatelerden ● Ardream giriş Lufer ve Emc deki npcden ● Stat bugu yok relog atınca düzelir ● Tüm potlar yeni potlar dahil sınırsız ● 500 ve 100 np satın alındığında 1 np werir ● Tüm classlar tamamen eşit ● Tüm Guard Towerlar sorunsuz ● Clan - Ally bugu yoktur ●Delos tamamen sorunsuz csw de adam kesince np werir ● Kristali kıran clanın bayrağı delos a çekilir ●Hera - patrik 3000 hp scroll - undy scroll - 450 ac scroll vb.. tüm scrollar eklidir ●Tüm yeni skiller ekildir. Sorunsuz çalışmaktadır. ● Usko maradon yapmadım 1299 maradon daha cazip geldi. ● Özel prosedürler ve kodlar ekli ●İp ban ve İp ban kaldır ekli | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) | ||||
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 23 Haziran 2009
Üye No: 15532
Konular: 43
Ettiği Teşekkür: 51
Aldığı Teşekkür: 98
İtibar Gücü: 126 İtibar Puanı: 2471 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GünceL Ama Tanıtım YeteRsiz..
__________________ 4F0reverStr0q
aĞlamayı FerdiDen BağLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YaLnızca ßizden öĞrenin..!! Bir yoLa Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez...Bizim Kitap'ımızda Verilen sözden Dönülmez.Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez...Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..! by_asi_hacker35@hotmail.com | ||||
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 29 Ocak 2010
Üye No: 45009
Konular: 2
Aldığı Teşekkür: 1
İtibar Gücü: 5 İtibar Puanı: 50 Seviye: ![]() | ßoL userler
__________________ llPusLull llPusLull llPusLull |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Yalnız... ![]() Kayıt: 30 Kasım 2009
Üye No: 30641
Konular: 800
Günlük Mesajları : 7
Ettiği Teşekkür: 100
Aldığı Teşekkür: 110
İtibar Gücü: 218 İtibar Puanı: 2774 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Server'a ait güncel resimler ekleyiniz. Tanıtım güzel.
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın... Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler... Hertürlü sıkıntı ve sorularınız için ===>J0KER.. Lütfen Teşekkür ßutonunu kullanınız... |
| | |
| | #5 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 04 Şubat 2010
Üye No: 46646
Aldığı Teşekkür: 12
İtibar Gücü: 15 İtibar Puanı: 325 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun güncel. |
| | |
| | #6 (mesaj-linki) | ||||
| Mirage Knight ![]() Kayıt: 23 Haziran 2009
Üye No: 15532
Konular: 43
Ettiği Teşekkür: 51
Aldığı Teşekkür: 98
İtibar Gücü: 126 İtibar Puanı: 2471 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gncel.
__________________ 4F0reverStr0q
aĞlamayı FerdiDen BağLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YaLnızca ßizden öĞrenin..!! Bir yoLa Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez...Bizim Kitap'ımızda Verilen sözden Dönülmez.Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez...Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..! by_asi_hacker35@hotmail.com | ||||
| | |
| | #7 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() | Tanıtım GüzeL..GünceL.. |
| | |
| | #8 (mesaj-linki) |
| Moderator ![]() Kayıt: 22 Kasım 2009
Üye No: 28733
Konular: 51
Ettiği Teşekkür: 77
Aldığı Teşekkür: 49
İtibar Gücü: 85 İtibar Puanı: 1251 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Server'a Ait Resimler Eklerseniz Daha İyi Olur Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle ßol Userler
__________________ IP0=94.76.246.102 ![]() Oyuna Kayıt Olmak İçin TIKLA Tusbapk Resmi Sitesi İçin Tıkla Tusbapk Client İndirmek İçin Tıkla Msn Adresim : merheld@hotmail.com ![]() |
| | |
| | #9 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 23 Ocak 2010
Üye No: 43348
Konular: 1
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 3 İtibar Puanı: 25 Seviye: ![]() | günceL bol userler
__________________ Irk=Human Class=Rogue Lewel=59 Nick=SkoLLy Clan=ZeroSugar |
| | |
| | #10 (mesaj-linki) | ||||||||
| Mist Knight ![]() Kayıt: 26 Eylül 2009
Üye No: 21678
Konular: 11
Günlük Mesajları : 1
Ettiği Teşekkür: 6
Aldığı Teşekkür: 12
İtibar Gücü: 24 İtibar Puanı: 325 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı 0lsun boL userLer
| Bookmarks |
| Etiketler |
| esit, full, joblar, lll, online, orginal, server, soacs, tum, yhuxexs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |