| |||||||
| Kayıt ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ticket Destek Knight Online Customer Support & Ticket Yardım |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Training Knight ![]() Kayıt: 13 Ağustos 2009
Üye No: 18416
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 17 İtibar Puanı: 100 Seviye: ![]() ![]() | S.a arkadaslar benim kronosta platinium premiumlu magem vardi bir gün metin 2 hackiyle knighti ayni anda actim bi süre sonra bi hata verdi ve her iki programda kapandı ve knighta tekrar girmek istedigimde You account is currently blocked. Please contact custommer service if you have any question. Thank you. yazısı geldi ve cara girmedi banlandıgımdan süpheleniyorum ama hayatımda ne koxp kullandım nede mykol da banlandıgım yazıyor ticket atmayı düsünüyorum nasıl bi ticket atmalıyım yardım edebilir misiniz? | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Silver Knight ![]() | Öncelikle sizlere tavsiyem, atacağiniz ticketlarda eğer payment bilgileriniz var ise, bunu KESİNLİKLE kendi accountunuzdan atmayin, siteden yeni bir account edininiz, ve tüm ticketlari sadece şifresini sizin bildiğiniz bir accounttan atınız. E-mail adresimi unuttum, e-mail adresimin şifresini unuttum, e-mail adresime onay kodu gelmiyor, e-mail adresimi değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Hi knightonline team I am the owner of ......(Buraya accountunuzun id si). I want to change my email adress. My old email adress is (eğer biliyorsanız eski email adresinizi yazın / bilmiyorsaniz bu cümleyi yazmayın.) I want you change my email adress as (Buraya hangi email adresinin atanmasini istiyorsanız onu yazın.) My payment informations are below. Clickandbuy id number is (Buraya 10 haneli cb müsteri numaranizi yazin / son 3 ayda premiumu hangi kartlardan aldiysaniz hepsini yazin) My last 4 digit of credit card is (Kredi kartinizin son 4 hanesini yazin) Please change my email adress as quick as possible. Thank you. Ve bu satırlari her ayrı cb bilgileri icin ayri ayri cb numaralari ve kredi karti numaralarini yazin. Eğer premiumlari kesn ile aldiysaniz cb bilgileri yerine kesn bilgilerini yazın. Daha önceden belirlenmiş olan 3 adet gizli sorunuzu ve eşya kilitleme şifresini değiştirmek istiyorsanız; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hi knightonline team I am the owner of ...(Buraya accountunuzun id sini yaziniz) I want to change my seal unseal password and three secret questions that i use for changing my accounts informations. Please change my seal unseal password as (Eşya kitleme şifrenizi yazın) Please change my first question as Annenizin kızlık soyadı nedir? Please change my first questions answer as (buraya sectiğiniz 1. gizli sorunun cevabini yazin) Please change my second question as İlk okulunuzun adı nedir? Please change my second questions answer as (Buraya sectiğiniz 2. gizli sorunun cevabini yazin) Please change my third question as Çocukluk kahramanınız kimdir? Please change my third questions answer as (Buraya sectiğiniz 3. gizli sorunun cevabini yazin.) Here are my payment informations. Please change my requested informations as quick as possible. Thank you. Clickandbuy id number is (Buraya 10 haneli cb müsteri numaranizi yazin / son 3 ayda premiumu hangi kartlardan aldiysaniz hepsini yazin) My last 4 digit of credit card is (Kredi kartinizin son 4 hanesini yazin) Ve bu satırlari her ayrı cb bilgileri icin ayri ayri cb numaralari ve kredi karti numaralarini yazin. Eğer premiumlari kesn ile aldiysaniz cb bilgileri yerine kesn bilgilerini yazın. Eğer 3 gizli sorunuzu farklı şekillerde değiştirmek istiyorsanız, üstte yazdiğim soru secenekleri arasina bunlari da koyabilirsiniz. Annenizin doğduğu şehir? Çocukken izlemekten hoşlandığınız tv şovu hangisidir? İlk öğretmeninizin adı nedir? İlk oynadığınız bilgisayar oyunu nedir? En sevdiğiniz çizgi film kahramanı kimdir? Çocukken ziyaret etmekten hoşlandığınız yer neresidir? İlk evcil hayvanınızın ismi nedir? Charınız askıda bir süredir ve serverlar online olduğu halde oyuna bağlanamiyorsanız; Hi knightonline team My account is in use and i can not login to game properly. Please disconnect my account from servers as quick as possible. Thank you. Umarım yardım edebilmişimdir.
__________________ Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın[/SIZE]Kaderimi Karalım.Saygım kadar kinim var Konu Sprint-ygt tarafından (20 Ocak 2010 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: .... |
| | |
| Sprint-ygt Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: | Olympia (21 Ocak 2010)
|
| | #3 (mesaj-linki) |
| Training Knight ![]() Kayıt: 13 Ağustos 2009
Üye No: 18416
Konular: 5
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 17 İtibar Puanı: 100 Seviye: ![]() ![]() | yardım icin ty ban 2 günlükmüs acildi |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| account, blocked |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |