| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| USKO Genel Knight Online USKO Serverlar hakkında genel tartışmalar. |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) | ||
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 12 Ekim 2008
Üye No: 3762
Konular: 41
Ettiği Teşekkür: 18
Aldığı Teşekkür: 42
İtibar Gücü: 60 İtibar Puanı: 571 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum Yönetimi Dışında LİNK paylaşımı YASAKTIR! Lütfen Bu Uyarıyı Dikkate Alıp Emin Olmadığınız LİNK'lere Tıklamayınız... LİNK'e TıkLadıktan Sonra Herhangi Bir HACK Durumunda Açılan Zarar'dan FORUM'umuz Sorumlu DEĞİLDİR . . . ! | ||
| | |
| | #2 (mesaj-linki) |
| Shadow Knight ![]() Kayıt: 15 Şubat 2009
Üye No: 9437
Konular: 14
Ettiği Teşekkür: 7
Aldığı Teşekkür: 78
İtibar Gücü: 83 İtibar Puanı: 1959 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ++++++++++
__________________ Gidene Kal Demek Gücsüzlere Kalana Git Demek Şerefsizlere Dönmeyene Dön Demek Acizlere Hak Edene Yol Vermek Bize Yakışır Serefim Namusun İçin Yaşarım Yaşamak İçin Öldürürüm Ya Sustururum Ya Kan Kustururum Adım Ezanla Başlar Selaa İle Biter İsteyene Deil Alayına Giderim.Kimine Göre Yalanım Kimine Göre KraLım Rahat Olun Ben Adamına Göre Adamımım.. ![]() |
| | |
| | #3 (mesaj-linki) |
| GFB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt: 27 Ağustos 2009
Üye No: 19331
Konular: 33
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 43
İtibar Gücü: 86 İtibar Puanı: 1845 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++++++
__________________ Biz Dostuz, Biz yürekliyiz,Biz aşk dedim mi sonuna kadar gideriz, Arkadaşlımız için can nedirki ? İşde ben buyum Aysu benimsin güzelim..? İn Come Back By Sercan :cool Family Recepko_? = ::KaoS: Ahmet)/ Create (ömer)/ Baba_Sultan__( Mahir kaçmadan duramaz hihi )/CIupkan(ümit) ve sayamadım bir cok recepkolu sizi seviyorum..! |
| | |
| | #4 (mesaj-linki) |
| Mist Knight ![]() Kayıt: 15 Aralık 2009
Üye No: 33912
Konular: 17
Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 26
İtibar Gücü: 34 İtibar Puanı: 676 Seviye: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++++++++
__________________ (¯`·._.·[Bugun Bana Bıcak Sallarsın Yarın Sana Cicek Atarım Tabii Mezarına]·._.·´¯) Bir yola Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez... Bizim Kitap`ımızda Verilen sözden Dönülmez. Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez.. Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..! ![]() Server Hakkında ki sorunlarınız için==> xxtrzi35@hotmail.com |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alip, uyari, okuyunuz, lutfen, dikkate |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |