| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Kurallar | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| USKO Genel Knight Online USKO Serverlar hakkında genel tartışmalar. |
|
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (mesaj-linki) |
| Forumdan Atıldı ! ![]() Kayıt: 12 Temmuz 2010
Üye No: 81354
Konular: 3
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 1
İtibar Gücü: 0 İtibar Puanı: 50 Seviye: ![]() | Merhaba Arkadaşlar Arkadaşlar yapmanız Gerekenleri Adım Adım anlatıyorum... 1.Öncelikle PC mize bi Codic Yüklemeliyiz. Buyurun Linki [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 2.İndirdiğimiz Codic klasörünü ko klasörünün içine atıyoruz yani masaüstündeki ko nun üstüne sağ tıklayıp özelliklere basıyoruz oradan hedef bul a basıyoruz açılan klasörün içine attık. 3.Şimdi ko klasörünün içinde olan codic klasörünü açıyoruz ve içindeki MPG4VKI.inf yazan dosyaya sağ tıklayıp yükle diyoruz. 4.çıkan uyarılara evet devam et diyoruz. 5.oyuna girin video çekmek istediğinizde F12 Tuşuna basın Bitirmek istediğinizde tekrar F12 TUşuna basın klavyeden 6.Çektiğiniz video ko klasörünün içine kaydedilir. |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basit, cekmek, cok, usko, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |